Címkék listája

Minecraft ércek: A felsőbb rétegek ércei

Ebben a posztban a felsőbb minecraft világának felsőbb rétegeiben fellelhető ércekről, a szénről és a vasról lesz szó.

Bizonyára sokan tudják, hogy a minecraftban milyen ércek találhatóak. Most ismerkedjünk meg a felsőbb rétegek érceivel, a szénnel és vassal, azok felhasználásával, beszerzésével. Íme egy kép róluk:

Ilyet már bizonyára mindenki látott. Először is vegyük a szenet. Amikor az "ásványi szenet" kibányásszuk, rögtön a szén itemet dobja. Ezt felhasználhatjuk elsősorban fáklyákhoz, de akár kemencék fűtéséhez is. (8 item kiégetésére elegendő) A szén továbbá alkalmas minecart with furnace azaz kemencés csille meghajtásához is. A szenet nem sok más dologra tudjuk felhasználni. Most pedig jöjjön a vas. Vasból már eszközöket és páncélzatot is készíthetünk. Az alap eszközökön kívül vannak egyéb eszközök, pl. az olló és a  vödör, amit csak vasból lehet elkészíteni. De térjünk kicsit vissza az alapokhoz. A csákány elkészítése vasbó javasolt, míg nincs gyémántunk. A karddal ugyan ez a helyzet. Baltából vasnál erősebbre az átlag játékosak nincs szüksége. Ásóból is elég egy vas, bár abból még talán van értelme  gyémántnak. Kapából pedig sokszor még vas sem kell. A vas eszközöket 251 alkalommal lehet használni.Vas továbbá kell az iránytűhöz is. Most jöjjön a páncél. Ez igazán megéri. A full vas páncélzat 15 pontot, azaz 7,5 olyan kis "jelnyit" véd. A kopások: sisak: 166, mellvért: 241, nadrág: 226, cipő: 196. A vas továbbá alkalmas minecart-ok azaz csillék, és vasúti sínek készítésére is. Erre csak azt tudom mondani, hogy vasból sosem elég. Ja és végül egy kép a vasblokkról:

Sok szerencsét!

Ajánlott bejegyzések

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

A hozzászólásokra vonatkozó szabályzat itt olvasható.

A bejegyzés eredeti verzióját megtalálod az Edemmester Gamer Blogon az alábbi linken:



A bejegyzés nyomtatott formában való birtoklása nem jogosít fel annak sajátodként való feltüntetésére, vagy avval való visszaélésre.