Címkék listája

Minecraft Pocket Edition teszt - 4. rész: a nether megvalósítása

Egy jelentős késéssel ugyan de itt van ez a része is a sorozatnak, amelyben a netherről szeretnék írni egy keveset.
Noss kezdjük ott, hogy szükségünk van egy Nether Core Reactor nevű blokkra, 4 aranyblokkra, és pár cobblestone-ra. Ezeket el kell helyeznünk ebben a formában. Ez így néz ki leírva: (_ = levegő, A=arany, C=cobblestone, N=Nether Core Reactor, a szintek pedig úgy vannak sorban ahogy egymás felett)
ACA | C_C | _C_
CCC | _N_ | CCC
ACA | C_C | _C_
Ezt követően kattintsunk a Nether Core-ra. Ekkor körénkgenerál egy szobát netherrack-ből, és maga a "portálunk" vagy hogymondjam elkezd lassan glowing obszidiánná változni. Ez az a vöröses kőzet a kép közepén.
Ezt követően elkezdenek körénk spawnolni a Zombie Pigman-ek, valamint SOK, azaz nagyon sok véletlenszerű item. (a zombimalacok rögtön ránk támadnak, ezért gyémánt kard ajánlott) És ez megy kb. bő fél percig. (spawnolnak a zombimalacok meg az itemek) majd ez után lukak jelennek meg a falon, a "portal" visszaváltozik sima opszidiánná azaz töbször nem használható, és ha egy lukon kimegyünk, egy ilyesmi látvány fogad.
Egy cuki ilyen torony lesz a világunkban a Nether Core körül. (ja és éjszakára állítódik az idő) Itt pedig van sok nether rack. A sok lespawnolt itemből pedig meggazdagszunk. De tényleg ;) Nagyából így működik ez a nether dolog. Ami fontos, hogy creative módban nem működik. Mint látszik is, én is survival-ben vagyok, fent a biztonságos arany platformomon. Noss a netherről ennyit. A következő és valószínűleg utolsó poszt már csak egy összegzés lesz a Pocket Edition-ről, és egy kis személyes vélemény. Addig is jó szórakozást és nether-özést! ;)

Ajánlott bejegyzések

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

A hozzászólásokra vonatkozó szabályzat itt olvasható.

A bejegyzés eredeti verzióját megtalálod az Edemmester Gamer Blogon az alábbi linken:



A bejegyzés nyomtatott formában való birtoklása nem jogosít fel annak sajátodként való feltüntetésére, vagy avval való visszaélésre.