Címkék listája

Android: League of Legends Champions

Ebben a posztban egy szerintem kifejezetten hasznos androidos alkalmazásról fogok írni, ez pedig a League of Legends Champions.
Ez az alkalmazás eléggé megkönnyíti a LoLos championök áttekintését, akár játék közben is. Akár telefonon, akár tableten is egész jól használható, valamint tartalmaz még egy kifejezetten vicces lehetőséget, mégpedig hogy a championök skinjeit be lehet vele állítani háttérnek. Ezen felül meg tudjuk nézni az épp azon a héten ingyenes championök listáját, és ezekről egy widgetet is kitehetünk, amin minden héten az épp ingyenesek kis képei megjelennek. Szerintem az alkalmazás egyszerű, felhasználóbarát, és kézenfekvő bárki számára aki gyorsan szeretne vetni egy pillantást arra, hogy kit is válasszon, vagy hogy mit is tud az a champion akit szeretne megvenni. Igazság szerint én azt mondanám, hogy nem árt ha az ember hamar értesülhet ezekről a dolgokról. Én mindenkinek csak ajánlani tudom, jó kis app, megéri az 5 csillagot! Töltsétek le ti is! Jó szórakozást! ;)

Ajánlott bejegyzések

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

A hozzászólásokra vonatkozó szabályzat itt olvasható.

A bejegyzés eredeti verzióját megtalálod az Edemmester Gamer Blogon az alábbi linken:



A bejegyzés nyomtatott formában való birtoklása nem jogosít fel annak sajátodként való feltüntetésére, vagy avval való visszaélésre.