Címkék listája

Ajánlott honlapok kezdő minecraftosoknak

Sokan kezdő minecraftos érdeklődik arról, hogy hol találhatna kicsit bővebb leírást a játékról, stb. Számtalan oldal van, ami minecrafttal foglalkozik, így valóban nem könnyű kiszűrni közülük a leghasznosabbat. Ennek ellenére én megpróbálkoztam ezzel, íme tehát néhány webcím amit mindenképpen érdemes meglátogatni.

Első sorban fontos ugye a játék hivatalos oldala, a minecraft.net. Ez után mindenkinek ajánlom figyelmébe a dokumentációkhoz a Minecraft wikit. Amennyiben valamiről itt sem találsz megfelelő leírást, szétnézhetsz akár az itteni minecraft címke alatt is, hisz itt is lehetnek érdekes információk a kezdőknek. A blogom és a már említett minecraft wiki is rendelkezik keresőmezővel, amit mindenkinek ajánlok a figyelmébe. Amennyiben pedig mégsem találnátok meg a szükséges információt, akkor pedig a Google a barátod. Szerintem ezen kívül nincs más olyan oldal amit feltétlenül tudnék ajánlani mindenkinek, azonban ha ti tudtok más ilyet, akkor írjátok meg azt a kommentek között. Jó szórakozást!

Ajánlott bejegyzések

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

A hozzászólásokra vonatkozó szabályzat itt olvasható.

A bejegyzés eredeti verzióját megtalálod az Edemmester Gamer Blogon az alábbi linken:



A bejegyzés nyomtatott formában való birtoklása nem jogosít fel annak sajátodként való feltüntetésére, vagy avval való visszaélésre.