Címkék listája

Változik a világ, változik a minecraft...

A világunk változik. Ez köztudott tény. A minecraft frissül. Ez is tény. És frissítésről frissítésre egyre jobban megváltozik benne a világ, és egyre távolabbra jut a régi önmagától. Deee... Mindenki szereti ezt?

A válasz nyilván egyértelmű. Nem. A játékosoknak van egy elég nagy rétege, akik szeretik az újításokat, vannak akik nem. És vannak a hozzám hasonlóak, akik mindkét verziót szeretik.

A minecraft eleinte a túlélésről szól. Régen még ez nehéz volt. A sok szörny, mind a maga képességeivel próbálta megölni a játékost. Ez így volt rendjén. A nyersanyagok SOKKAL ritkábbak voltak mint a játék jelenlegi állapotában. Az embernek már a szénért és a vasért is küzdenie kellett, hisz réges régen a faszénnek még híre se volt. Telt az idő. A minecraft változásnak indult. Bekerültek az éghajlatok, fejlődött a generálás. Szépen lassan megjelent a faszén is. Aztán megjött a béta 1.8. Az ún. Adventure update. És ez volt az ami igazán megváltoztatta a világot. Bekerültek a játékba az NPC faluk, a mineshaftok, a strongholdok, stb. És a játék ekkorra kezdett átváltani egy adventure stílusba. Jöttek egyre furcsább és furcsább szörnyek, és az End félelmetes világa. A minecraft ugyan manapság is eléggé erősen ellenünk dolgozik, azonban az én véleményem ezen ügyről változatlan marad. A régi minecraft és a mostani minecraft akár teljesen különböző játék is lehetne.

Ne maradj le semmiről!


Te is meg tudod csinálni!
Nyomj egy likeot!

(szponzorált)

Ajánlott bejegyzések

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

A hozzászólásokra vonatkozó szabályzat itt olvasható.

A bejegyzés eredeti verzióját megtalálod az Edemmester Gamer Blogon az alábbi linken:



A bejegyzés nyomtatott formában való birtoklása nem jogosít fel annak sajátodként való feltüntetésére, vagy avval való visszaélésre.