Címkék listája

RandBox for Blogger - Vége az unalmas szövegeknek!

Unod már az egyszerű üdvözléseket, egyszerű szöveges tippeket, és szeretnél valami egyedibbet? Itt a megoldás, a RandBox! Írj több féle üdvözlő szöveget, vagy tippeket a látogatóidnak, és jelenítsd meg őket véletlenszerűen!


Most a RandBox segítségével SEMMI programozási ismeretekre nem lesz szükséged ennek a megvalósításához! Írd meg a megjeleníteni kívánt szövegeket. A szövegek bármekkorák lehetnek. Ahogy a generátor alatt le van írva, a szövegeket vastaggá és dőltté is teheted, és linkeket is illeszthetsz bele. A szövegek darabszámára sincs semmi korlátozás, annyit írsz, amennyit csak szeretnél. Add meg hogy mit szeretnél a modul címének, majd nyomd meg az "Add hozzá a bloggerhez" gombot. Válaszd ki a blogodat amelyiken meg szeretnéd jeleníteni az üzenetet, majd kattints a "Vezérlő hozzáadása" gombra. Már készen is vagy! Az elrendezés fülön kedvedre át is helyezheted a modult, ahova csak szeretnéd. Ugye nem is olyan bonyolult? A RandBox jelenlegi verziójában már képet is elhelyezhetsz! Ehhez az alábbit kell beírnod a szövegmezőbe: "{kep}A KÉP URL CÍME{kep-vege}" (idézőjel nélkül, és a nagybetűs szöveg helyére pedig a kép webcíme kerül értelemszerűen)

RandBox

Ennek a modulnak a segítségével megadott X darab szöveg körül minden betöltéskor másik fog megjelenni.
Véletlenszerűen megjelenő szövegek:

Szöveg hozzáadása
Kijelölt szöveg legyen vastag
Kijelölt szöveg legyen dőlt
Kijelölt szöveg legyen link

A modul címe (később is módosíthatod)




Ne maradj le semmiről!

Te is meg tudod csinálni!
Nyomj egy likeot!

(szponzorált)

Ajánlott bejegyzések

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

A hozzászólásokra vonatkozó szabályzat itt olvasható.

A bejegyzés eredeti verzióját megtalálod az Edemmester Gamer Blogon az alábbi linken:



A bejegyzés nyomtatott formában való birtoklása nem jogosít fel annak sajátodként való feltüntetésére, vagy avval való visszaélésre.