Címkék listája

Mint a világban, úgy a minecraftban is elhull az egyediség

Régen a Minecraftban mindenki a saját ötleteit látta. Egyedit akart alkotni, létrehozni és megvalósítani a saját álmait. Sajnos ez a sajátos alkotási vág manapság kezd kialudni, és a játékosok között egyre jobban megjelenik a befolyásoltság.

Régen ha valaki minecraftozni kezdett, akkor a saját pályáin a saját terveit építette meg, és ez után elbüszkélkedhetett remekművével az ismerőseinek. Manapság viszont ez sokat változott. Mióta a YouTubeon és az interneten egyre jobban elterjedtek a minecraftos tartalmak, azóta egyre többen nézik is ezeket, azaz nő rájuk az igény. Azok az emberek viszont, akik ezeket böngészik, sokszor késztetést éreznek arra, hogy maguk is megvalósítsák az egyes építményeket. Ők is megvalósítják, majd ezekről lehet hogy újabb videókat vagy képeket osztanak meg a saját nevükkel, amik aztán még több emberhez eljutnak az internet világában, így egyre többen fogják ugyanazt megépíteni számtalanszor, és egyszer majd arra leszünk figyelmesek, hogy mindenki arra tud majd csak büszke lenni, hogy milyen ügyesen másolta le mások munkáját. Ez természetesen nem csak a minecraftra igaz. Ez egy általános megállapítás a mai világunkra. Már volt is egy hasonló témájú bejegyzésem régebben a másolt blogokról, ezt itt olvashatjátok. Remélem hogy a jövőben a változó világ ezt a problémát is orvosolni fogja. Az idő múlása még bármit hozhat hanyatló világunknak.

Ne maradj le semmiről!

Ajánlott bejegyzések

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

A hozzászólásokra vonatkozó szabályzat itt olvasható.

A bejegyzés eredeti verzióját megtalálod az Edemmester Gamer Blogon az alábbi linken:



A bejegyzés nyomtatott formában való birtoklása nem jogosít fel annak sajátodként való feltüntetésére, vagy avval való visszaélésre.