Címkék listája

Több interakciót! Mondjátok meg TI hogy mit olvastok szívesen!

Attól hogy én vagyok az író, az olvasók TI vagytok, ezért fontos hogy adjak a véleményetekre! Egy blog olvasók nélkül ugyanis teljesen haszontalan. Úgy érzem hogy itt az ideje hogy kikérjem a véleményeteket. Mondjátok tehát el TI hogy miről olvastok szívesen!

Biztos vagyok benne, hogy mindenkit érdekel valami. Itt az ideje, hogy megosszátok velem hogy miről olvasnátok szívesen. Kérhettek bármit, akár valami olyat amilyen már van, akár véleményezést, akár valami egészen újat. Írjátok tehát meg commentben hogy miről olvasnátok szívesen, és a jövőbeli bejegyzéseket megpróbálom az ötleteitekhez, kéréseitekhez igazítani. Ja és ha még nem tetted volna meg:

Ajánlott bejegyzések

3 megjegyzés :

  1. Szerintem olyat irj amit szeretsz mrrt ha te elvezed az olvasok is fogjak.! es.szerintem.jo a blog:)
    en barmit elolvasok;)

    VálaszTörlés
  2. Na, most jutott eszembe:D
    szoval szerintem irhatnal.arrol hogy hogyan vaghatunk ossze videot, olyan mindennapi dolgokrol hogyan toltsuk fel a gepre a fenykepeket! Meg film ajanlast is csinalhatnal ha van kedved! Irhatnal velemenyt jatekokrol azok hasznalatarol(minecraft melett :D)!! remelem segitettem te kis egoista

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm a véleményed. Természetesen át fogom gondolni amit írtál, és mindenképpen figyelembe fogom venni a szavaidat a blog jövőjének megtervezése során. Remélem hogy a jövőbeli bejegyzések is tetszeni fognak! Köszönöm a támogató hozzászólásodat Fruzsina. :)

    VálaszTörlés

A hozzászólásokra vonatkozó szabályzat itt olvasható.

A bejegyzés eredeti verzióját megtalálod az Edemmester Gamer Blogon az alábbi linken:



A bejegyzés nyomtatott formában való birtoklása nem jogosít fel annak sajátodként való feltüntetésére, vagy avval való visszaélésre.