Címkék listája

Eredményhirdetés

Már bizonyára sokan vártátok ezt a pillanatot, amikor lehull a lepel arról, hogy mégis kié a legjobb történet. Őőőő... Várjunk egy kicsit? Vagy talán mégsem? Na jó, ne rohanjunk annyira előre. Először kezdjük pár észrevétellel, aztán meg majd jöhetnek az eredmények.

Alapvetően nem vagyok elégedett veletek. Az egyik munka sem volt az igazi. Azok most ezt ne vegyék magukra, akik nem neveztek, nekik ez természetesen nem szól. Azt hittem hogy több lesz bennetek a kreativitás. Remélem hogy a legközelebbi verseny azért majd jobban fog sikerülni. Nem mondom hogy a történetek rosszak, de azért lehettek volna sokkal jobbak is. Természetesen a történeteket nem csak én néztem végig. Értékelés közben segített admin társam Sárt, ő így nyilatkozott a nevezésekről:

"Voltak jó ötletek, volt amin látszott, hogy sok munkát fektetett bele az illető, volt ami vicces volt de olyan nem volt amire rámutattunk volna, hogy "Na,ez az igazi, erre vártunk" . Ezt hiányoltuk,ezért is született ez a döntés. Választhattunk volna ki egyet,ami még egész jó volt,de elsöprő győzelmet egyik sem aratott volna."

A művek tehát nem az igaziak. Egyértelmű első helyezettje a versenynek VAN, érkezett egy a többihez képest magasan kiemelkedő munka. Ebben a bejegyzésben most a hátrébbi bejegyzésekről írok:

Volt egy nevezés amin nevettem egy jót, de annak nem örültem hogy a rajzosunkkal szórakoznak:
"Betti smink nélkül :'D "
Köszönjük a nevezést :D Okoztál pár boldog pillanatot, de azért nem az igazi. De legalább kreatív.

 Jött még egy ilyen válasz:
"Feltámadnak a hallottak és zombiként lemészárolják az élőket.:D"
Köszönjük, de nem nyerte el a tetszésünket. Nem olyan egyedi.

A következő bejegyzésben pedig bemutatom a 3. helyezett Farkas Vivien, a 2. helyezett Fruzsina Major és Eszti, valamint az első helyezett Anna pályamunkáját is, addig is kis türelmet. És ne feledjetek el jobb oldalon szavazni, hogy a jövőben milyen versenyt szeretnél.


Ne maradj le semmiről!

Ajánlott bejegyzések

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

A hozzászólásokra vonatkozó szabályzat itt olvasható.

A bejegyzés eredeti verzióját megtalálod az Edemmester Gamer Blogon az alábbi linken:



A bejegyzés nyomtatott formában való birtoklása nem jogosít fel annak sajátodként való feltüntetésére, vagy avval való visszaélésre.