Címkék listája

Költözés és karbantartások (teszteljetek!)

Aki már járt a facebook oldalunkon, az bizony láthatta, hogy közzétettem egy karbantartási menetrendet. Ezt a menetrendet, és a költözés részleteit is megtalálod a bejegyzés lentebbi részében.



Mikor várhatóak leállások?


Mi is zajlik most pontosan?

Ez egy teljesen jogos kérdés. Mint ahogy a címből is kiderült, költözünk. A blog eddig is a blogger rendszerében volt, és a jövőben is egyenlőre abban lesz. Sok tartalom a blogon azonban külső, ingyenes tárhelyeken voltak. A költözés ideje alatt tehát az első ciklusban a blog költözött át az edemmester.blogspot.hu címről a blog.edemmester.hu címer. Most hogy ez lezajlott, jön a többi tartalom költöztetése. Amik eddig ingyenes tárhelyeken voltak, azokat a dolgokat most fizetős tárhelyre fogom költöztetni. Maga a tárterület (és mint fentebb látszódott a domain név) már megvan, azonban a fájlok és az adatbázisok átmozgatása a maradék három ciklusban fognak megtörténni. Ezekben az időszakokban a blog elérhető lesz, mindössze egyes részei lesznek majd átmenetileg letiltva. A költözés ideje alatt kérlek legyetek türelmesek, és teszteljetek bátran. Ha valami hibát találtok, akkor azt jelezzétek kommentben, és utána járunk. Köszönjük a megértéseteket.

Ne maradj le semmiről!

Ajánlott bejegyzések

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

A hozzászólásokra vonatkozó szabályzat itt olvasható.

A bejegyzés eredeti verzióját megtalálod az Edemmester Gamer Blogon az alábbi linken:



A bejegyzés nyomtatott formában való birtoklása nem jogosít fel annak sajátodként való feltüntetésére, vagy avval való visszaélésre.