Címkék listája

Mostantól feliratkozhatsz facebookkal!

Aki figyelmesen átnézte a bal oldalsávunkat, annak feltűnhetett, hogy egy új funkció került be a navigáció alá, ez pedig a facebookos feliratkozási lehetőség. Használjátok bátran! A részletekről a bejegyzés további részében olvashattok.

Hogyan iratkozhatok fel?

Bal oldalt elhelyezésre került egy Kövess minket! modul. Amennyiben még nem követsz minket, akkor ezt itt megteheted. A gombra kattintás után engedélyezned kell, hogy az alkalmazásunk hozzáférjen a nevedhez, az e-mail címedhez, valamint hogy küldhessen értesítéseket. Ehhez mindkét ablakot el kell fogadnod ahhoz, hogy megkapd az értesítésünket.

Hogyan fogok értesülni a hírekről?

A feliratkozás után facebookon belül értesítést fogsz kapni a bloggal kapcsolatos hírekről. Az értesítésre kattintva a bejegyzéseink listája fog megjelenni, innen bármelyik posztunkhoz könnyedén elnavigálhatsz. Ezen a módon egyszerűen és gyorsan értesülhetsz tehát a blogunk legújabb bejegyzéseiről, esetleges módosításairól.

A dolog tehát ennyire egyszerűen működik. Iratkozz fel bátran!


Ne maradj le semmiről!

Ajánlott bejegyzések

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

A hozzászólásokra vonatkozó szabályzat itt olvasható.

A bejegyzés eredeti verzióját megtalálod az Edemmester Gamer Blogon az alábbi linken:



A bejegyzés nyomtatott formában való birtoklása nem jogosít fel annak sajátodként való feltüntetésére, vagy avval való visszaélésre.