Címkék listája

VAN KERESŐ a blogunkon is! Sőt, címkék is!

Sokan tudnak erről, viszont rend szerint elfelejtik használni. A blog keresője a tökéletestől nagyon távol áll, úgyhogy ajánlok még valamit a figyelmetekbe, méghozzá a címkéket.


A kereső funkcionalitása

A blogon található keresővel számtalan dolgot lehet tenni:
1. Keresni (szóra vagy kifejezésre): Írjuk be a keresendő szót vagy kifejezést, majd nyomjunk egy entert, vagy kattintsunk a keresés gombra.
2. Lelistázni az összes címkét ami a blogon található: Írjuk be a keresőbe az alábbit: label* Ekkor a kijelzőn megjelenik lelistázva az összes cimke, mögöttük zárójelben egy-egy szám, ami az evvel ellátott bejegyzések száma.
3. Címkére keresni: Ha lekértük a címkelistát, akkor egyszerűen kattintsunk egy címkére. Ha fejből tudjuk a nevét, akkor pedig írjunk be a keresőbe egy / jelet, majd a címke nevét, majd ismét egy / jelet, és máris megkapjuk az összes olyan címkéjű bejegyzést. Ha tehát a teszt címkéjű bejegyzések érdekelnek, akkor írjuk be hogy /teszt/ és máris megjelennek a találatok.4. A kezdőlapra navigálásra: Ez nagyon egyszerű. Írjuk be a keresőbe hogy ++ és pillanatokon belül a főoldalon találjuk magunkat.

5. Az oldalmódosítások visszavonására: Ha az általunk jelenleg látott oldal valamiben eltér az alapértelmezettől, pl.: felül üdvözlő üzenet van, vagy lekértük a címkelistát, stb., akkor ezeket egyszerűen eltüntethetjük, ha beírjuk a keresőbe hogy -- . Mindössze ennyit kell tennünk.

A címkék funkcionalitása

A blogon számtalan címke található. Ezek arra valóak, hogy kategorizálják a bejegyzéseket. A hasonló témájú bejegyzéseken hasonlóak a címkék. Ezek tulajdonképpen a bejegyzésekből kiemelt legfontosabb kulcsszavak, amik gyakran több bejegyzésben is megtalálhatóak. Ha valakit csak egy adott címkéjű bejegyzések érdekelnek, akkor az egyszerűen keressen rá az adott címkére, vagy azt mentse el a könyvjelzői közé, így könnyebben megtalálja az érdekes cikkeinket.

Ez a blog nem bonyolult, mindössze tudni kell használni. Remélem hogy a most leírtak segítenek nektek eligazodni a bonyolult bejegyzések útvesztőjében. További jó olvasgatást!

Ne maradj le semmiről!

Ajánlott bejegyzések

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

A hozzászólásokra vonatkozó szabályzat itt olvasható.

A bejegyzés eredeti verzióját megtalálod az Edemmester Gamer Blogon az alábbi linken:



A bejegyzés nyomtatott formában való birtoklása nem jogosít fel annak sajátodként való feltüntetésére, vagy avval való visszaélésre.