Címkék listája

Eredményhirdetés!

Bizony eljött a várva várt pillanat, amikor kihirdetjük a blogverseny eredményét. Talán a különdíj nagyobb izgalmat okozott mint az alapdíj, azonban most mindkettőről lehull a lepel.

A szavazat szerinti díjazás a pontszámok alapján jött létre. (pontszám = szavazók száma * szavazatok átlaga) A rangsor tehát:

5. helyezett: Kritikusok
5. helyezett: Firkász
4. helyezett: Előétel
3. helyezett: DJfighter
2. helyezett: Viki's life
1. helyezett: Szabó Imola

A különdíj már egy érdekesebb kérdés. Szerkesztőségünk sokat tanácskozott azon, hogy ki érdemli meg a különdíjat a leginkább. Végül a belefektetett munka, az elszántság, és az egyébként egész jó minőség alapján úgy döntöttünk, hogy aki megérdemli ezt az elismerést, az a blog nem más, mint a Viki's life.

Mindenkinek gratulálunk! Az első helyezettnek járó hirdetés és véleményezés nemsokára kiosztásra kerül. A hét végéig kikerülnek a véleményező bejegyzések, és legkésőbb holnap estig a hirdetések is. Ez utóbbiak január 8.-áig lesznek kint az oldalon. Köszönjük a szavazatokat és a nevezéseket, mindenkinek további kellemes karácsonyi ünnepeket kívánunk!

Ne maradj le semmiről!

Ajánlott bejegyzések

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

A hozzászólásokra vonatkozó szabályzat itt olvasható.

A bejegyzés eredeti verzióját megtalálod az Edemmester Gamer Blogon az alábbi linken:



A bejegyzés nyomtatott formában való birtoklása nem jogosít fel annak sajátodként való feltüntetésére, vagy avval való visszaélésre.