Címkék listája

Karácsonyi blogverseny

A blogunk karácsonyi blogversenyt hirdet. Ha rendelkezel te is egy bloggal vagy facebook oldallal, akkor itt az ideje, hogy te is nevezz. A részleteket, az időrendet, stb. megtalálod lentebb a bejegyzés további részében.



A verseny menete

1. Nevezés - Nevezd be a blogodat vagy facebook oldaladat ENNEK az oldalnak az alján.
2. Értékelés - A versenyre benevező blogokat a honlapunkon értékelni lehet 1-től 5 csillagig, egy e-mail cím megadásával. Ezt a verseny honlapján az ÉRTÉKELÉS gombbal, vagy közvetlen linken keresztül teheted meg.
3. Népszerűsítsd az értékelést - Miután a blogodat benevezted, népszerűsítheted az értékelési lehetőséget. Ha terjeszted az értékelést, akkor több rajongód véleményezheti a munkádat az öt csillagos skálán.
4. Eredményhirdetés - A versenyt az a blog vagy facebook oldal fogja megnyerni, amelyre a legtöbb ÉS legpozitívabb értékelés érkezik.

Időrend

Nevezni és szavazni is lehet: dec. 5 - 20
Nevezni már nem lehet, csak szavazni: dec. 20-24
Eredményhirdetés: dec. 25

Nyeremény

Íme a legfontosabb kérdés a versenyt illetően. Mit lehet nyerni?
A közönség által legtöbbször és legjobbra értékelt blog nyereménye: A nyertes blog vagy facebook oldal legfrissebb bejegyzései két hétig meg fognak jelenni a blogunk oldalsávján, továbbá a blog/FB oldal megosztásra kerül az összes közösségi hálózaton ahol jelen vagyunk, valamint egy blogbejegyzésben a szerkesztőség is véleményezni fogja a honlapot.
A különdíjas: A honlapokat bizony mi is végig fogjuk nézni. Az általunk legjobbnak ítélt oldalt úgyszint egy véleményező bejegyzéssel fogjuk jutalmazni, valamint két hétig megjelenést kap a blog címképén.

Miért érdemes nevezni?

Már a nevezés is reklám! Minden nevező megjelenik a honlapunk listáján. Reklám továbbá a verseny megnyerése is, szóval teljes mértékben pozitív. Az értékelési lehetőséget számtalan helyen megoszthatod.

Csatlakozz itt!


Ne maradj le semmiről!

Ajánlott bejegyzések

2 megjegyzés :

  1. Itt kommentben lehet jelentkezni? Mert akkor én két bloggal szeretnék indulni.
    Egy: http://kisvarosigyilkossagok.blogspot.com
    Kettő: http://alicehorvath.blogspot.com

    VálaszTörlés
  2. Szia Aliz! A bejegyzés alján eléggé nagy méretben fellelhető egy Csatlakozz itt! felírat, amire rá lehet kattintani. Az a verseny oldalára, azaz ide visz: http://edemmester.hu/karacsony/ Ezen lehet nevezni, népszerűsíteni, szavazatot gyűjteni, stb. Ha nem megy a nevezés, akkor videó is van róla, KLIKK IDE!

    VálaszTörlés

A hozzászólásokra vonatkozó szabályzat itt olvasható.

A bejegyzés eredeti verzióját megtalálod az Edemmester Gamer Blogon az alábbi linken:



A bejegyzés nyomtatott formában való birtoklása nem jogosít fel annak sajátodként való feltüntetésére, vagy avval való visszaélésre.