Címkék listája

Boldog húsvétot, és köszönjük a 10K megjelenést

Egyrészt szeretnék a szerkesztőség nevében nagyon boldog húsvétot kívánni minden kedves olvasónknak, másrészt pedig szeretném megköszönni a 10 000 oldalmegjelenést. Amikor belekezdtem a blogolásba, nem gondoltam volna, hogy ilyen hosszú ideig élni fog a honlap, és arra sem, hogy ilyen eredményeket érünk el. Köszönjük!

A blogunk ma 651 napos (=93 hetes = több mint egy és háromnegyed éves). Ez a 192. közzétett bejegyzésünk. Egész sok idő áll mögöttünk. A kezdetek óta próbálok, illetve mostanában már próbálunk minél jobb minőségű tartalmakat gyártani, és az utóbbi időszakban jelentősen megnövekedett az olvasottságunk a kezdetekhez képest. Reméljük, hogy sikerül ezt a növekedést fenntartani. Amennyiben neked elnyerte a tetszésedet a blogunk, kövess minket a közösségi oldalakon is. IDE KATTINTVA megtekintheted az ezeken vezetett profiljainkat, valamint IDE KATTINTVA megleshetsz minket Pinteresten, ami még nem került ki a Közösség oldalunkra.

Köszönjük ezt a számot minden olvasónknak!


Ne maradj le semmiről!

Ajánlott bejegyzések

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

A hozzászólásokra vonatkozó szabályzat itt olvasható.

A bejegyzés eredeti verzióját megtalálod az Edemmester Gamer Blogon az alábbi linken:



A bejegyzés nyomtatott formában való birtoklása nem jogosít fel annak sajátodként való feltüntetésére, vagy avval való visszaélésre.