Címkék listája

Sorozatajánló: Pretty little liars

Nemsokára itt a nyár! Unatkozol? Szereted az izgalmakkal teli sorozatokat? Szeretnéd fejleszteni angol tudásodat? Akkor itt az ideje, hogy bemutassak Neked egy amerikai sorozatot.


A sorozatról

A tévésorozat Amerikában 2010-ben debütált, az ABC family csatornán. Magyarországon nemrégiben, 2014. május 15.-én került adásba, az Rtl2-n, "Hazug csajok társasága" címmel.
Akinek nincs Rtl2-je, ne essen kétségbe, az indavideó oldalán letöltés nélkül angol szinkronnal és magyar felirattal megtekinthető. Könyvben is olvasható Sara Shepard alkotásában. (Bár ezt még nem volt szerencsém elolvasni.)

Egy kis ízelítő: rövid tartalom

A sorozat középpontjában 5 barátnő áll, közülük egyikük (Alison) rejtélyes módon eltűnik. A holttestét nem találják, és az okát sem tudják a halálának. Rengeteg ötlet merül fel bennük, számtalan nyomra lelnek, de mégsem olyan egyszerű felderíteni halálának okát. Hirtelen elkezdenek névtelen sms-eket kapni egy bizonyos -A aláírással. Ezeknek az üzeneteknek az érkezése rendszeressé válik, és sokszor olyan dolgokra kényszerítik bennük őket, amelyek akár kapcsolataik megrovásához vezetnek. De vajon ki lehet a lányoknak számtalan álmatlan éjszakát okozó -A? És honnan tudja a csajok összes titkát?

Szereplők

Az öt főszereplő:
Sasha Pieterse (sorozatbeli neve: Alison DiLaurentis)


 Ashley Benson (sorozatbeli neve: Hanna Marin)


 Troian Bellisario (sorozatbeli neve: Spencer Hastings)

Lucy Hale (sorozatbeli neve: Aria Montgomery)


Shay Mitchell (sorozatbeli neve: Emily Fields)



Na? Ki kapott kedvet a sorozathoz? Van olyan köztünk, aki nézi  vagy a könyvet olvasta már? Kommenteljetek bátran!


Ne maradj le semmiről!

Ajánlott bejegyzések

2 megjegyzés :

  1. Helló!
    Júúj, ezt a sorozatot én is elkezdtem nézni, és nekem nagyon tetszett!!! Az az egy bajom volt vele, hogy sokszor olyan volt, mintha a részek nem ott folytatódnának mint ahol abbahagytam. Valamiért félbehagytam ezt a sorozatot, de így visszagondolva rá, tök jó volt, úgyhogy lehet, hogy újra elkezdem. :P

    VálaszTörlés
  2. Szia Lucinda! Igen, valóban igazad van, de szerintem követhető.:) Én nagyon szeretem. Jó filmezést, ha újra kezded! ;)

    VálaszTörlés

A hozzászólásokra vonatkozó szabályzat itt olvasható.

A bejegyzés eredeti verzióját megtalálod az Edemmester Gamer Blogon az alábbi linken:



A bejegyzés nyomtatott formában való birtoklása nem jogosít fel annak sajátodként való feltüntetésére, vagy avval való visszaélésre.