Címkék listája

Bejegyzéslista generátor bloggerhez

Szeretnél egy listát a blogod bejegyzéseiről? Akár az összesről, akár csak valamilyen címkével ellátottakról? Kellene egy fejezetek oldal? Bármi egyéb célra kéne egy ilyen lista? Itt az idő, hozd létre a sajátod!

A modul számtalan módon személyre szabható, így biztosan létre tudsz hozni neked megfelelő listát. A lehetőségek tárháza folyamatosan bővül. Valami nem sikerül? Esetleg kéne egy új funkció? Csak írj alul a kommenteknél, és szívesen segítünk!


Ajánlott bejegyzések

2 megjegyzés :

  1. Szia! segítséget szeretnék kérni a bloggal kapcsolatban. Láttam hogy a te blogodban sikerült az ami nekem nem :D
    Szóval arról lenne szó, hogy egy bejegyzést bele szeretnék tenni egy kategóriába vagyis menüpontba ami a fejléc alatt van. Egy bejegyzést tudtam már írni kategóriába de többet nem tudok sajnos :( Mert ugye ha új bejegyzést írok az a kezdőlapon jelenik meg és é szeretnék kategóriába is tenni nyilván.
    Itt a blogom linkje: http://renibeautyandfashion.blogspot.hu/
    Segítségedet előre is köszönöm!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :)

      Örülök, hogy hozzám fordultál a kérdéseddel. Amiket nálam az oldal tetején a lenyíló menükben látsz, (leszámítva pesze az utolsót) azok alapvetően címkék listaoldalai, a Társadalom link a társadalom címkével, az ünnepek link pedig az ünnepek címkével ellátott bejegyzéseket mutatja. Ahhoz, hogy ez működjön, persze minden bejegyzést megfelelő címkékkel kell ellátni, esetedben tehát mondjuk a DIY posztokat egy DIY címkével, stb., és ezekre a címkékre utána lehet linkelni. A téma kapcsán ajánlom figyelmedbe az erről szóló videót a YouTube csatornámon, ezt ide kattintva nézheted meg, ebben bemutatásra kerül a címkézés, a linkek elkészítése, és opcionális lépésként a kezdőlap megváltoztatása is.

      Remélem, hogy ez alapján sikerül megvalósítanod amit szeretnél. Jelezz vissza bátran! ;)

      Törlés

A hozzászólásokra vonatkozó szabályzat itt olvasható.

A bejegyzés eredeti verzióját megtalálod az Edemmester Gamer Blogon az alábbi linken:



A bejegyzés nyomtatott formában való birtoklása nem jogosít fel annak sajátodként való feltüntetésére, vagy avval való visszaélésre.