Címkék listája

Itt a nyár, itt a szabadság a diákságnak

Bizony, megkezdődött a nyári szünidő, amit már mindenki izgatottan várt. Ebben az időszakban az élet rendje teljesen felborul a fiatalok körében, de tulajdonképp ez nem is probléma, nem árt néha kikapcsolódni kicsit, és elfeledkezni az átlagos hétköznapokról.


Már az ifjú Bloom csapat is felhívta a figyelmünket a szünet eljövetelére. Alapvetően velük teljesen egyet értve én is javaslom hogy töltsétek le az alkalmazásukat, azonban azért abban is reménykedek, hogy a telefonok bökdösésén kívül másra is jut idő. A diákoknak biztos van egy olyan rétege, akik a számítógépezést tartják a leglogikusabb szabadidős elfoglaltságnak, azonban azért számtalan fiatal választja inkább a sportot, a személyes találkozást barátokkal, valamint mindenféle egyéb tevékenységeket, többnyire a szabadban.

Persze a blogunkra igyekszünk a nyári szünidő ideje alatt is tartalmakat gyártani nektek, azonban ha tehetitek, akkor emellett találjatok magatoknak olyan elfoglaltságot is, ami nem a géphez kötődik. Jó szórakozást mindenkinek a nyárra... Ja és még egyszer köszönjük a remek alkalmazást kedves Bloom csapat, így legalább nyáron sem unatkozom töltés közben. :)


Ne maradj le semmiről!

Ajánlott bejegyzések

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

A hozzászólásokra vonatkozó szabályzat itt olvasható.

A bejegyzés eredeti verzióját megtalálod az Edemmester Gamer Blogon az alábbi linken:



A bejegyzés nyomtatott formában való birtoklása nem jogosít fel annak sajátodként való feltüntetésére, vagy avval való visszaélésre.