Címkék listája

Facebook: alkalmazások közzétételi jogosultságának megvonása

Unod hogy egyes játékok vagy alkalmazások nagy mennyiségben posztolnak helyetted? Ez a probléma egyszerűen orvosolható: ne engedjük meg nekik. Ha már megtettük, azaz engedélyeztük a közzétételt az üzenőfalunkon, akkor sincs gond, ezt a jogosultságot később is megvonhatjuk.

1. Lépés

Jobb felül kattintsunk a kis lefelé mutató nyílra, majd válasszuk a beállításokat. Ekkor jobb oldalt megjelennek fülek, ezek közül menjünk az alkalmazásokra.

2. Lépés

Kattintsunk az Összes alkalmazás megjelenítése linkre, keressük ki azt a játékot, amelyik idegesít minket, majd kattintsunk a neve mellett a Szerkesztés linkre.

3. Lépés

Itt áttekinthetjük hogy milyen jogosultságokat adtunk az alkalmazásnak. Itt tekinthetjük meg a közzétételi jogosultságot is, amennyiben kért ilyet az alkalmazás.



Felül áttehetjük Csak én-re a bejegyzések adatvédelmét, vagy a bekeretezett rész jobb felső sarkában megvonhatjuk a jogosultságot. Ez tehát a teendő ha egy alkalmazás bejegyzéseiből már elegünk van.

Ne maradj le semmiről!

Ajánlott bejegyzések

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

A hozzászólásokra vonatkozó szabályzat itt olvasható.

A bejegyzés eredeti verzióját megtalálod az Edemmester Gamer Blogon az alábbi linken:



A bejegyzés nyomtatott formában való birtoklása nem jogosít fel annak sajátodként való feltüntetésére, vagy avval való visszaélésre.