Címkék listája

Halloween design? Talán...

Sokfelé láttam különböző halloweeni blogkülsőket és egyéb kis módosításokat ennek alkalmából. Amivel mi készültünk halloween alkalmából, azt holnap fogom közzétenni, azonban ma elgondolkodtam azon, hogy a halloweeni design hogy festene.

Úgy döntöttem, hogy lehetőséget adok arra, hogy kipróbáljátok az oldalunk fekete-narancssárga verzióját, ha létezne halloweeni designunk, akkor nagyjából így festene. Hangsúlyozom, hogy ez csak egy kis extra funkció, nem feltétlen tökéletes mindenhol. Amennyiben hibákat találtok, azért jelezzétek, és vetek rájuk egy pillantást.

Szeretnéd bekapcsolni a halloween módot? Egyszerűen írd be a blogunk keresőjébe (bal fölül) hogy halloween mód, és máris meglesheted. ;) Ezt a megjelenési formát bármeddig használhatod, ha esetleg jobban tetszene, mint az eredeti design. Ha viszont inkább kikapcsolnád, akkor görgess le a lap legaljára, és ott ezt egy kattintással megteheted.

Ne maradj le semmiről!

Ajánlott bejegyzések

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

A hozzászólásokra vonatkozó szabályzat itt olvasható.

A bejegyzés eredeti verzióját megtalálod az Edemmester Gamer Blogon az alábbi linken:



A bejegyzés nyomtatott formában való birtoklása nem jogosít fel annak sajátodként való feltüntetésére, vagy avval való visszaélésre.