Címkék listája

Helyzetjelentés: LikeUnlock 3.5, tagfelvétel, együttműködés

Ez egy ilyen mindent bele bejegyzés az elmúlt pár nap olyan apróságairól, amiknek nem szentelnék most egy külön bejegyzést, de valamilyen formában azért mindenképp szeretném megosztani veletek, hogy mik is történnek amiket nem láttok.

LikeUnlock frissítés

A LikeUnlock ma 3.6-ra frissült, azonban most nem kerültek be újabb webhelyek. Mielőtt meggyanúsítanátok hogy akkor felesleges volt, szeretném leszegezni, hogy haszna azért volt a dolognak, kicsit módosítottam a megjelenő szövegek tárolásán, és az új rendszer most már lehetővé teszi, hogy könnyedén készíthessünk különböző nyelvű fordításokat a szkriptből. A LikeUnlock angol fordítása már folyamatban van, ezt egy ismerősöm végzi, amint a jelenleg szükséges összes szövegnek meglesz az angol megfelelője, a szkript angol verzióját is tesztelésre fogjuk bocsájtani egy újabb frissítés (3.7?) keretei között.

Tagfelvétel

A szemfülesek már egy ideje meglelhették, hogy a szerkesztőségünkbe már hónapok óta tagfelvétel van, még ha ezt nem is vertük annyira nagydobra, feltételeztük, hogy aki keresi, az úgyis megtalálja. Jelentkezni egy űrlapon lehet, amit a tagfelvételről szóló oldalon lehet megtalálni. Jogosan kérdezhetnétek, hogy ha kevesen vagyunk, akkor miért utasítottam el mind az 5 eddigi jelentkezőt. A válasz egyszerű: a blogunk a minőségre törekszik. Aki nem tudja nekünk megmutatni, hogy minőségi munkát tud kiadni a kezéből, azt sajnos nem tudjuk felvenni. Minden jelentkezőtől (4-től űrlapon, 1-től simán emailben) kértem be egy hosszabb (kb. 1 poszt méretű) vagy több rövidebb példamunkát, azonban ez egyikőjüktől sem érkezett meg határidőre, így a jelentkezéseket elutasítani kényszerültem.

Együttműködés

Különböző kételyek eloszlatására: jelenleg semmilyen bloggal nem működünk tartósan együtt, csak az általunk vezetett honlapokkal. Minden egyéb közös munka csak átmeneti együttműködés. Amennyiben ilyen jellegű dolgokról szeretnétek érdeklődni, vagy szeretnétek valamiben a segítségünket kérni, akkor írjatok emailt az info@edemmester.hu címre, és megvitatjuk a dolgokat.


Ne maradj le semmiről!

Ajánlott bejegyzések

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

A hozzászólásokra vonatkozó szabályzat itt olvasható.

A bejegyzés eredeti verzióját megtalálod az Edemmester Gamer Blogon az alábbi linken:



A bejegyzés nyomtatott formában való birtoklása nem jogosít fel annak sajátodként való feltüntetésére, vagy avval való visszaélésre.