Címkék listája

InstaGrab próbaüzem - Instagram képletöltés konyhanyelven

Sokszor látok embereket arról érdeklődni, hogy hogyan lehet képet letölteni Instagramról. Ez alapvetően gépen nem egy bonyolult eljárás, azonban azért mégis kellhet hozzá bizonyos szintű szaktudás, ezt a problémát próbálom orvosolni szokás szerint egy bookmarklettel.

Itt van tehát az egyszerű megoldás képek letöltésére:

A bookmarklet segítségével egyelőre egyesével tudunk képeket letölteni. A későbbiekben tervezünk egy "összes letöltése" funkciót, de addig bizony egyesével kell rákattintani a képekre a letöltéshez.

1. Mentsd ezt a linket a könyvjelzőid közé: InstaGrab (legegyszerűbb ha odahúzod)
2. Nyisd meg instagramon azt a képet, amit le szeretnél tölteni. Megnyithatsz egy konkrét képet is, de akár egy listaoldalt is, ahol több kép szerepel. (pl.: https://instagram.com/edemmester/ )
3. Kattints az előbb mentett könyvjelzőre (simán bal gombbal, ahogy más könyvjelzőt is megnyitnál).
4. Megjelennek a letölthető képek, válaszd ki amelyikre szükséged van, és kattints rá.
5. Gratulálok, letöltöttél egy képet! Természetesen innentől nyugodtan letöltögethetsz bármint, a könyvjelzőt nem kell mindig újra elmentened, elég ha nem törlöd ki, az Instagramon belül bárhol tudod használni.

A szkript működéséhez a JavaScript futtatás engedélyezése szükséges. Ha nem tudod hogy mi az, akkor a te böngésződben valószínűleg engedélyezve van. A szkript Firefox, Opera, illetve Chrome böngészők alatt valószínűleg működik, egyéb böngészők alatt problémák adódhatnak, rajtunk kívül álló okok miatt.

Amennyiben bármi probléma merülne fel a szkript használata közben, úgy jelezd bátran kommentben, vagy írd meg nekünk emailben az info@edemmester.hu címre. Ugyanígy írhatsz nekünk egyéb kérdéseket, javaslatokat, stb., bármilyen visszajelzést szívesen látunk. Van valami ötleted, hogy esetleg minek a megkönnyítésére készítsünk még bookmarkletet, programot, esetleg tutorialt? Jelezd bátran! Ha nem szeretnél lemaradni a további hasznos tudnivalókról, akkor pedig szívesen látunk FB oldalunkon, twitteren, pinteresten, instagramon, ask.fm-en, stb.



Ne maradj le semmiről!

Ajánlott bejegyzések

8 megjegyzés :

  1. Szia!
    A Chat üzemmód alatt nem tudtam írni, ezért itt jelzem: Kitöltésre vár egy újabb Liebster Award díj nálam. Ha lesz időd, nézz be hozzám. :)
    Üdv, L.

    VálaszTörlés
  2. Szia ^^ kimondhatatlanul örülök most neked :) A chatet jelenleg "tatarozom", úgyhogy az most egy darabig még nem lesz ott, el kell tűrnünk a hiányát. Aminek viszont örülök, az az, hogy te itt vagy, ugyanis azt kellett tapasztalnom, hogy a blogod egy ideig nem volt elérhető, és már kezdtelek kifejezetten hiányolni. Úgyhogy máris megyek és körülnézek ^^

    VálaszTörlés
  3. Aranyos vagy, hogy ezt mondod, és ez a kis logó a nevem mellett *-*, nagyon tecc. :) Hát volt egy kis mélység, amikor nem tudtam írni, és hát ez nemcsak a saját oldalam, hanem más blogok elhanyagolásához is vezetett. De most itt vagyok és sok olvasgatni valóm van. :) Ami a legutóbbi bejegyzésemet illeti, hát kicsit másabb mint a tőlem megszokott, de ez most így sikerült.
    Remélem a díjat megtaláltad, elég zűrzavaros lett most a "Visszajelzések"-es címke. :/

    VálaszTörlés
  4. Ne haragudj hogy ezt mondom, de tényleg kicsit káosz van ott. Ettől függetlenül megtaláltam, köszönöm :) nem ígérem hogy a következő bejegyzésem az lesz, mert azt hiszem igényel még némi fejtörést, de szerintem legkésőbb holnap elkészülök vele, és nagyon szépen köszönöm ^^ És örülök hogy visszatértél, ha pedig bármi gondolatod megfogalmazódna a munkámmal kapcsolatban (amit egyébként mostanában én is eléggé elhanyagoltam :/ ), vagy ha bármi kérdés merülne fel benned, akkor tudod, írj nyugodtan, szoktam kommentet olvasni ;) (meg egyébként emailt is ha valami személyesebb - info@edemmester.hu)

    VálaszTörlés
  5. Örömmel hallom, hogy szoktál néhány pillantást vetni a kommentekre is. :D Egyébként ha már így felajánlottad, nincs véletlenül valami titkos fegyvered 'káoszok' ellen?

    VálaszTörlés
  6. A káosz egy elég tág fogalom, globális megoldást nem tudok rá adni. De egészen konkrétan milyen fajta káosz ellen kéne az a fegyver, ha szabad tudni? Bizonyos konkrét dolgokra esetleg kereshetünk megoldást. :)

    VálaszTörlés
  7. A "Visszajelzések" címkét szeretném helyrepofozni, hogy kicsit....na jó sokkal jobban áttekinthető legyen. Szerintem inkább írok majd mailt.

    VálaszTörlés
  8. Rendben, várom ^^ elvileg mindenhol lecseréltem az új, pár kommenttel fentebb írt mailcímre a régi elérhetőségünket, ha valahol még esetleg találnál régi címet, akkor kérlek majd jelezd. :)

    VálaszTörlés

A hozzászólásokra vonatkozó szabályzat itt olvasható.

A bejegyzés eredeti verzióját megtalálod az Edemmester Gamer Blogon az alábbi linken:



A bejegyzés nyomtatott formában való birtoklása nem jogosít fel annak sajátodként való feltüntetésére, vagy avval való visszaélésre.