Címkék listája

The Box Donut - Nem csak szép, de finom is

Budapest belsejében a Nyugati pályaudvar közelében van egy annyira nem is eldugott kis üzlethelyiség, ebben laknak azok a "kockafánkok" amiknek a híre már szerencsére sokakhoz eljutott. Már egy ideje én is szemezgettem velük, néztem hogy milyen szépek a képeken, eljött tehát az idő hogy meg is kóstoljak néhányat - megérte!

Valószínűleg páran már láttatok ehhez hasonló képeket, hisz van elég. Őszintén be kell vallanom, hogy első ránézésre a megannyi pozitív vélemény ellenére is kételkedtem, azt gondoltam, hogy ami szép, az nem feltétlenül finom is, azonban kellemes csalódásban volt részem, a fánkok ugyanis isteni finomak. Választék van bőven, mindenki találhat valami ízlésének megfelelőt, és ha egyszer megkóstoljuk, valószínűleg nem fogunk gondolkodni hogy hová menjünk legközelebb ha fánkra vágyunk.

Az üzletben persze a kevésbé ráérős emberekre is gondoltak, így megvehetjük a kis négyszög különlegességeket dobozba csomagolva is, így aztán otthon ebéd után is élvezhetjük őket, vagy vihetünk párat a haveroknak.

A finom ételekhez pedig természetesen valami stílusos ital is kell, szerencsére erre is van megoldás ezeknek a mindenféle ízesítésű frissítő vizeknek a formájában, amik épp olyan finomak, amilyen szépek, és bizony nagyon jól tud esni egy ilyen manapság a forró nyári napsütésben, ami a városban még inkább kibírhatatlan.

Ha tehát a belvárosban jártok és fánkot ennétek, vagy csak egy kis felfrissülésre vágytok, akkor irány a The Box Donut, ha pedig megjártátok, ne felejtsetek el ti is mesélni a tapasztalataitokról odalenn a kommenteknél. Egy kis fánk mindenkinek jár. ;) Ha többet szeretnétek megtudni a helyről, akkor IDE KATTINTVA felkereshetitek a honlapjukat, ahol akár az egyes fánkok ízéről is tájékozódhattok, vagy egyszerűen csak megköszönhetitek nekik a fánkot egy lájkkal. Szerintem megérdemlik :)



Ne maradj le semmiről!

Ajánlott bejegyzések

2 megjegyzés :

  1. De jóó, még egy nekem való bejegyzés. Kár, hogy egyenlőre be kell érnem a képekkel. De ezek olyan jól néznek ki, hogy komolyan fontolóra veszek egy budapesti látogatást. :D A képeket Te készítetted?

    VálaszTörlés
  2. Igen, ezek saját képek, valószínűleg látszik is a minőségükön hogy egy egyszerűbb telefonnal készültek, sajnos csak az volt nálam. :) De ha azért kérdezed, mert kételkedsz a fánkok kinézetében, akkor tanúsíthatom, tényleg így néznek ki ;) És tényleg finomak O:)

    VálaszTörlés

A hozzászólásokra vonatkozó szabályzat itt olvasható.

A bejegyzés eredeti verzióját megtalálod az Edemmester Gamer Blogon az alábbi linken:



A bejegyzés nyomtatott formában való birtoklása nem jogosít fel annak sajátodként való feltüntetésére, vagy avval való visszaélésre.