Címkék listája

Szövegdoboz generátor bloggerhez v. 2.1

Emlékeztek még? Anno készítettünk egy szövegdoboz generátort, pár alapvető funkcióval, amivel feldobhattátok a blogotok külsőjét. Örömmel jelentem be, hogy éjszaka frissítettem a generátort, és számtalan olyan új funkciót kapott, amik hasznosabbá teszik, mint valaha! Ha tehát épp a blogod külsőjén dolgozol, ideje kipróbálnod!

Mik az újdonságok?

Eddig csak a szövegdoboz megjelenésének a beállítására volt lehetőség, azon belül a szöveg nyers volt, és formázatlan. Ez elég használhatatlanná tette a dolgot, mert azért aki szeretne egy igényes külsőt, az bizony a szövegdoboz szövegét is szeretné formázni... Itt a megoldás! Mától a szövegdoboz generátorunk formázási lehetőségeket is kapott! Azon a képernyőn, ahol korábban egy nyers szövegdobozba beírhattátok a doboz tartalmát, ma már egy szövegszerkesztő felületet láthattok, ahol alapvető formázásokra is lehetőség van! (pl.: félkövér, dőlt, aláhúzott, betűméret változtatás, betűszín változtatás, felsorolás, számozás, stb.) Ez volt a generátor éjjel elkészült 2.0-ás verziója. Azonban ma délelőtt további simításokat is végeztem, most már elérhetővé vállt a mezők funkció is, amivel automatikusan frissülő szövegrészleteket helyezhettek el a szövegdobozban. Jelenleg csak 3 mező létezik (blog címe, bejegyzések száma, hozzászólások száma), de a közeljövőben természetesen újabbak is fognak érkezni. Ha tehát ilyeneket is szeretnél a dobozba írni, mostantól az sem gond! A mezőket kézzel is beillesztheted ($title$, $postCount$, $commentCount$), de egyszerűbb, ha a szerkesztő felület Mező gombját használod.

Hol érhető el?

A generátor a régi bejegyzésben is frissült, így aki azt látogatja meg, az is az új verziót fogja látni, de ebben a posztban is megtalálod kicsit lentebb, használd bátran! Ha bármi hibát találsz a generátorban, vagy ha valami új funkcióra lenne szükséged, jelezd bátran kommentben, vagy küldd el nekünk emailben, és elkészítjük neked. Minden visszajelzés fontos!

Ha pedig szeretnéd, hogy a te olvasóid is könnyedén használhassák a generátort, akkor jelentkezz partnerprogramunkba! Ha elfogadjuk a jelentkezésedet, akkor lehetőséget kapsz arra, hogy a generátorainkat elhelyezhesd a saját bejegyzéseidben, hogy a Te olvasóid is könnyedén hozzáférhessenek! A jelentkezéshez KATTINTS IDE.




Ne maradj le semmiről!

Ajánlott bejegyzések

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

A hozzászólásokra vonatkozó szabályzat itt olvasható.

A bejegyzés eredeti verzióját megtalálod az Edemmester Gamer Blogon az alábbi linken:



A bejegyzés nyomtatott formában való birtoklása nem jogosít fel annak sajátodként való feltüntetésére, vagy avval való visszaélésre.