Címkék listája

Elindult a tanév #sulitipp

Pár napja már hazánkban is elkezdődött az iskolai tanév, úgyhogy valószínűleg mostanra mindenki tisztában van azzal, hogy nagyjából mire számíthat. Megismerkedtünk az esetleges új tanárokkal, megtudtuk hogy nagyjából mit várnak el tőlünk, és hasonlók. Lassan ideje komolyabban belevágni a tanulásba, így hamarosan az ilyen témájú bejegyzéseink is érkeznek, azonban ahhoz, hogy erről mindannyiunk számára megfelelően írhassunk, rátok is szükségünk van.

A következő néhány bejegyzésünkben hétvégével kezdődően különböző tanulási módszereket fogunk taglalni, néhány közösségi és DIY poszt társaságában, és ahhoz, hogy hasznos tippeket adhassak nektek, szükségem van a véleményetekre. A korábbi bejegyzésünkbe már belinkeltem ezt a kérdőívet, azonban sokan valószínűleg nem vették észre, így úgy döntöttem, hogy szentelek neki egy külön posztot, ha te már kitöltötted, akkor bátran hagyd figyelmen kívül ezt a posztot. Ha tehát van pár szabad perced, töltsd ki te is kérdőívünket, és hogy ne maradj le a későbbi posztjainkról se, Messengerben értesítést is kérhetsz róluk: Köszönöm a támogatásotokat!

Ajánlott bejegyzések

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

A hozzászólásokra vonatkozó szabályzat itt olvasható.

A bejegyzés eredeti verzióját megtalálod az Edemmester Gamer Blogon az alábbi linken:



A bejegyzés nyomtatott formában való birtoklása nem jogosít fel annak sajátodként való feltüntetésére, vagy avval való visszaélésre.