Címkék listája

Szerkesztőség


A blogot jelenleg négyen szerkesztjük. Ki tudja, a jövőben ez még változhat.

edemmester: Én vagyok a blog alapítója. Célom eleinte az volt, hogy megoszthassam másokkal a játékokban szerzett tapasztalataimat, valamint a játékokkal kapcsolatos gyakran felmerülő kérdéseket megválaszoljam. A honlap tartalma mostanra sokkal színesebbé vállt, mint a kezdeti időkben, és talán ennek következtében egy kicsit több ember ismeri majd meg a bejegyzéseinket. Persze azért sok munka van egy ilyen bloggal, ezt én is tudom, ennek ellenére a szabadidőmben gyakran foglalkozok a fejlesztésével, és úgy gondolom hogy az oldal előtt még nagy jövő állhat.
Réka: Számtalan dolog mellett azért az is fontos, hogy a blog esetleges helyesírási és elgépelési hibáit valaki javítsa, ez ugyanis hozzá tartozik az igényességhez. Nem valószínű hogy valaha is írni fogok saját bejegyzéseket, ennek ellenére úgy döntöttem, hogy ki veszem a részemet a hibajavításból. Szabadidőmben lovakkal, esetleg rajzolással foglalkozom, az ilyen jellegű munkáimat itt tekinthetitek meg. Ha valami kérdésetek van, azt pedig feltehetitek pl. ask.fm-en. Ezen kívül megtalálhattok még steamen Rekaa04 néven.

Nóri: A szórakozás és a kikapcsolódás sem utolsó a fontossági sorrendben, éppen ezért szeretnék némi színvonalas szórakozási ötletet csempészni a blogbejegyzések közé. Nagyon fontosnak tartom a könyvekből szerzett tapasztalatokat, tudást, szókincset, valamint érzelmi intelligenciát. Sajnos a tanulás és az olvasás mellett nem sok időm jut írni, de megpróbálok minden tőlem telhetőt megtenni a blog érdekében.

Köszönjük továbbá a munkáját volt szerkesztőnknek, Sárának.
A bejegyzés eredeti verzióját megtalálod az Edemmester Gamer Blogon az alábbi linken:A bejegyzés nyomtatott formában való birtoklása nem jogosít fel annak sajátodként való feltüntetésére, vagy avval való visszaélésre.