Címkék listája

Negyedszer is eljött a karácsony!

Ismét karácsony van, blogunk születése óta most negyedszer. Szerkesztőségünk nevében szeretnék boldog karácsonyt, és kellemes ünnepeket kívánni minden kedves olvasónknak akik velünk tartottak a 2015-ös évben, és remélhetőleg még egy év múlva is velünk lesznek. Bár sajnos idén sincs fehér karácsony, azért megpróbáltuk blogunkat feldobni egy kis hóeséssel, hátha javít a hangulaton, akit esetleg zavarna, az gépen az oldalsávon, mobilon pedig a lap alján kapcsolhatja ki.

A tavalyihoz hasonlóan most is megpróbálom röviden összefoglalni az évünk fontosabb eseményeit, és blogunk jövőképét. A LikeUnlockot idén eddig csak nagyjából 1400 alkalommal használtátok, reméljük, hogy ez a visszaesést a kényszerlájkos oldalak számának csökkenése okozta. Persze ettől függetlenül továbbra is kitartóan dolgozunk a szkript fejlesztésén, és szeretnénk néhány új funkcióval is ellátni, ami esetleg más helyzetekben is hasznosabbá teheti. A YouTube csatornánk teljesítményével pedig meglepően elégedett vagyok, óriás meglepődéssel fogadtam egyes videók felfutását, így az év eddigi részét mindenképp eredményesnek ítélem.

Jelenleg szabadidőmben egy másik honlapon is dolgozom, amely alapvetően egy oktatásközpontú projektünk, sajnos az indulás időpontjáról egyelőre nagyjából sem tudok időpontot mondani, mert elég sok munka vár még ránk, ez azonban persze nem azt jelenti, hogy a blogon nem lesznek újdonságok. Készülnek a tervek a Blogger oktató videósorozatunk jövőjét illetően is, illetve a századik feliratkozót is meg tervezzük ünnepelni egy versennyel, ennek részleteiről majd többet is megtudhattok, persze amint esedékessé válik. Jelenleg nagyjából ennyit tudok vázolni blogunk jövőjéből, minden egyéb pedig majd a maga idejében érkezik.

Mindenkinek boldog karácsonyt és kellemes ünnepeket kívánunk!

Ne maradj le semmiről!

Ajánlott bejegyzések

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

A hozzászólásokra vonatkozó szabályzat itt olvasható.

A bejegyzés eredeti verzióját megtalálod az Edemmester Gamer Blogon az alábbi linken:



A bejegyzés nyomtatott formában való birtoklása nem jogosít fel annak sajátodként való feltüntetésére, vagy avval való visszaélésre.