Címkék listája

Tippek Trükkök Minecraft multizóknak: 1.

Ebben a posztsorozatban elkezdtem összeszedni tippeket, trükköket a MC multizókank. Ezek a tippek inkább a nagyobb szervereken játszóknak szólnak, de nem csak nekik.
Íme az első három tipp:

1. Ha többen együtt bányásztok, akkor közöttetek 2 blokk táv legyen. 

Például:
(X=fal, _=bányavájat)
X _ X X _ X
X _ X X _ X
X _ X X _ X

Ezt azért ajánlom mindenkinek, mert így egy blokkot sem hagyhattok figyelmen kívül, minél többen vagytok, annál jobb. Persze ajánlott előre megegyezni a kibányászott nyersanyagok elosztásáról.

2. A telkedet vagy területedet legalább dupla magas kerítéssel vagy cobblestone wall-al kerítsd körbe!

Ez a tipp fontos! Ha csak egy kerítés magasságú a fal, akkor hiába van a mellette lévő blokk is levédve, megfelelő lagg esetén a kerítést igenis át lehet ugrani. Minél magasabb a fal, annál jobb. És ha a kerítést átugorják, le is taposhatják a veteményt, ugyanis ez ellen a levédős plug-inok közül sok nem véd, tisztelet a kivételnek.

3. A világ jó messzi pontjain bányássz!

Ha sok alapanyagot szeretnél szerezni, akkor ez is fontos. Minél messzebb, annál jobb. Nem szabad lustulni, hanem igenis el kell menni jó messzire a vadonban/bányavilágban/nyersanyagbeszerző világban, hol éppen mi van, és minél messzebb le kell ásni mélyre. NE ÜSSÜK KI MAGUNK ALATT A BLOKKOT!!! És lent hosszú egyenes járatokban meg is kezdhetjük a nyersanyagok keresését.

Remélem ezek a tippek hasznosnak bizonyultak. Jó szórakozást, multizást!

Ajánlott bejegyzések

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

A hozzászólásokra vonatkozó szabályzat itt olvasható.

A bejegyzés eredeti verzióját megtalálod az Edemmester Gamer Blogon az alábbi linken:



A bejegyzés nyomtatott formában való birtoklása nem jogosít fel annak sajátodként való feltüntetésére, vagy avval való visszaélésre.