Címkék listája

Minden amit az LWC plug-inról egy játékosnak tudni kell (1. rész)

Ebben a posztban az LWC plug-in egyszerű levédési lehetőségeiről lesz szó.

Az egyszerű levédés fogalma persze nem teljesen egyértelmű. Az egyszerű alatt most a publikus, privát, és adakozó ládákról lesz szó. Azt hiszem nem is szaporítom a szót, jöjjön tehát a felhasználás:

 - /cprivate - levédi a ládát annak az embernek, aki beírta a parancsot.
 - /cremove - ELTÁVOLÍTJA a levédést.

A levédés eltávolítása és a publikus típusú levédés nem egyeznek meg!

 - /cpublic - létrehoz egy publikus levédést, azaz bárki kinyithatja a ládát.
 - /cmodify [prefix][név] - (a prefix ás a név között NINCS szóköz!) A prefix egy nem kötelező paraméter, ha ezt nem adjuk meg akkor csak simán hozzáadja NÉV felhasználót a levédéshez. Ha a prefix egy - jel, akkor eltávolítja az adott játékost a levédésből.
 - /cinfo - kiírja az információkat egy adott levédett dologról.
 - /cdonation - levédi a ládát adakozóládaként. Ez azt takarja, hogy a láda levédője ÉS a ládához hozzáadott személyek bármit tudnak csinálni a ládával, bepakolni, kipakolni, azonban mivel ez egy adakozó láda, a többi felhasználó csak bepakolni tud a ládába, kipakolni nem, így az adományokat nem lehet kilopni a ládákból.

Az LWC plug-in többi részéről, a jelszavas ládákról és a droptransferben rejlő lehetőségekről majd a poszt következő felében írok, addigis jó szórakozást! ;)

Ajánlott bejegyzések

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

A hozzászólásokra vonatkozó szabályzat itt olvasható.

A bejegyzés eredeti verzióját megtalálod az Edemmester Gamer Blogon az alábbi linken:



A bejegyzés nyomtatott formában való birtoklása nem jogosít fel annak sajátodként való feltüntetésére, vagy avval való visszaélésre.