Címkék listája

Minecraft: Megéri a saját kliens a szervereknek?

Ez egy nagy örök kérdés. Íme néhány érv és ellenérv a sajátklienseknek.

Az utóbbi időben egyre több szerver elkezdett saját klienst használni. Ez annyit takar, hogy ahhoz hogy felmehessünk az adott szerverre, le kell töltenünk a saját minecraft indítójukat, amibe be kell jelentkeznünk általában a saját honlapjukon/szerverükön használt felhasználónév+jelszóval, és ez után tudunk csak felmenni a szerverre.Ezeknek előnyük és hátrányuk is van.

Előnyei:
 - Modolhatják a klienst, ezzel megnövelve a játékélményt.
 - A készítők a saját szerverüket alapból betehetik a listába, ezzel megkönnyítve a felhasználók dolgát.
 - A szerkesztők feltüntethetik a saját nevüket a kliensben, valamint további egyéb információkat.
 - A fejlesztők könnyebben megakadályozhatják a szerveren a csalásokat, névlopásokat.
 - Nincs szükség AuthMe plug-in használatára sem, mivel a névbiztonság így megvan.

Hátrányai:
 - Egy csomó játékos nem tölti le a klienst, és nem megy fel az ilyen szerverekre.
 - Aki sok helyen játszik, annak elképzelhető hogy akár 4-5 kliens is van a gépén, amiket ha rosszul programoztak, akkor akár össze is akadhatnak.

Tény hogy kevesebb a hátránya, azonban ezek azért nagyon nem elhanyagolható dolgok. Főleg a játékosszám. Ennek a csapdájába esett most a Legendary MC (régebben Force-Craft) szerver is. Ez viszont az adminok döntése, ők tudják hogy nekik mi volt ezzel a céljuk, de mit ér egy normál, vagy főleg akár egy PvP szerver ha 1-2 max 8-10 ember lézeng az óriás világokon? Semmi értelme ennek így. Remélem hogy a jövőben azért sikerül játékosokat toborozni, mert ez így tényleg unalmas. Akadnak viszont más klienses szerverek, akik ezt korábban kezdték, nekik esetleg lehet hogy megéri. Jó szórakozást! 

Ajánlott bejegyzések

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

A hozzászólásokra vonatkozó szabályzat itt olvasható.

A bejegyzés eredeti verzióját megtalálod az Edemmester Gamer Blogon az alábbi linken:A bejegyzés nyomtatott formában való birtoklása nem jogosít fel annak sajátodként való feltüntetésére, vagy avval való visszaélésre.