Címkék listája

Már csak néhány nap van hátra! Támogass egy szavazattal!

Fogynak a napok, nemsokára véget ér a Goldenblog szavazás. Amennyiben még nem tetted volna meg, SZAVAZZ az Edemmester Gamer Blogra!
Támogasd egy szavazattal az Edemmester Gamer Blogot!

Szavazó link: http://bit.ly/egbsz2013
(mobilról való szavazással kapcsolatos infók kicsit lejjebb)

Kérlek OSZD MEG ezt a posztot! Minden szavazat számít! A cél az, hogy a blog a lehető legjobb helyet érje el a toplistán, azonban ehhez a TI szavazataitokra van szükség. A szavazáshoz csak egy facebook profilra van szükségetek. Szavazni 2013. augusztus 21.-ig lehet.

A blog linkje: http://edemmester.blogspot.hu/
A blog FB oldala: https://www.facebook.com/pages/Edemmester-Gamer-Blog/344434312333301
A szavazó link: http://bit.ly/egbsz2013
(ha erre a linkre kattintasz, akkor a blog automatikusan ki lesz választva a listából, neked már csak be kell lépned a facebook profiloddal, és máris leadhatod a szavazatodat. Ha a szavazás valamiért nem sikerülne, akkor kérlek írj egy üzenetet a blog FB oldalára, és akkor megpróbáljuk orvosolni a problémát.)

======= MOBIL SZAVAZÁS ======
Szavazni mobilról az alábbi módon lehet:
1. Navigálj a telefonodon az alábbi címre: http://goldenblog.hu/
2. Kattints a bejelentkezés facebook-kal gombra, majd engedélyezd az alkalmazást.
3. Kattints a s"Szavazz a kedvenc blogodra" gombra.
4. Görgess le az E betűig, majd nyomd meg az "Edemmester Gamer Blog" melletti "szavazok" gombot, majd a lenyíló dobozban az IGEN gombra kattintva erősítsük meg hogy biztosan erre akarunk szavazni.

Oszd meg ezt a posztot, akár a faladon, akár egy csoportban, akár privát üzenetben, és szerezz még több szavazatot! Minden egyes szavazat inspiráció is egyben. Minél többen szavaztok, annál több minőségi tartalom lesz a blogon a közeljövőben.

Ajánlott bejegyzések

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

A hozzászólásokra vonatkozó szabályzat itt olvasható.

A bejegyzés eredeti verzióját megtalálod az Edemmester Gamer Blogon az alábbi linken:A bejegyzés nyomtatott formában való birtoklása nem jogosít fel annak sajátodként való feltüntetésére, vagy avval való visszaélésre.