Címkék listája

Chat újítások, és androidos kliens

A blogon már régebben is volt egy új fülön megnyitható chat rész. Most kicsit fejlesztgettem ezen, így a chatet (bár csak egy szobáját) már a blog oldalairól (jobb oldalsáv) is elérhetitek, illetve androidos telefonról egy alkalmazás formájában is használhatjátok.

A jobb oldali chat működése egyszerű: Megnyomod a gombot, beírod a neved és az üzeneted, aztán küldés. Ez nem bonyolult, próbálgassátok nyugodtan.

Az Androidos (telefonos) chat kliens működése:
Beszerzés: A kliens letöltési linkjét megtaláljátok lentebb link, és QR kód formájában is.
Telepítés: Ezt egyszer a szokásos android csomagtelepítő végzi, semmi bonyodalom.
Indítás: Az alkalmazás megnyitásakor egy "Indítás..." felirat fog fogadni. Ekkor amennyiben először futtatjuk az alkalmazást, meg kell adnunk egy felhasználónevet. Ez után a kliens frissítéseket ellenőriz, (ha van akkor szól) majd megjeleníti a kezelőfelületet.
Frissítés: Amennyiben az alkalmazás újabb verziója elérhetővé válik, a következő indításkor értesülni fogunk erről, és egy kattintással letölthetjük. Ez után a csomagtelepítő segítségével máris telepíthetjük, és készen is vagyunk.
Szobaváltás: Ez egyszerű. Csak kattintsunk a "Szobaváltás" gombra.
Névváltás: A nevünkre kattintva tudjuk azt megváltoztatni.
Üzenet írás: A nevünk alatt található egy beviteli mező. Ide kell írni az üzenetet, majd rá kell kattintani a küldés gombra.
Kilépés: Ez a jobb fölső X gombbal, vagy a vissza gombbal lehetséges.
Szerintem mindent leírtam, íme az APK letöltése:

(letöltő link QR kódja)


Ne maradj le semmiről!

Ajánlott bejegyzések

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

A hozzászólásokra vonatkozó szabályzat itt olvasható.

A bejegyzés eredeti verzióját megtalálod az Edemmester Gamer Blogon az alábbi linken:A bejegyzés nyomtatott formában való birtoklása nem jogosít fel annak sajátodként való feltüntetésére, vagy avval való visszaélésre.