Címkék listája

Komment moderáció kérő eszköz

A blogra bevezetésre került egy új rendszer, amit egyenlőre csak a honlap azstali (=gépes) verziójában van benne, de a jövőben majd mobilra is összerakom. A szemfülesebbek már észrevehették hogy a hozzászólások mellett megjelent egy kis piros gomb is. Mire is jó ez?

Ha kommentek érkeznek a blogra, akkor nagyjából rájuk szoktam nézni, azonban bármikor megeshet hogy párat nem olvasok el, vagy esetleg elsiklik a szemem valami fölött. Ha egy hozzászólás szerinted nem való ide a blogra, akkor a teendőd az alábbi:

1. lépés

Kattints a megjegyzés dátuma melletti piros gombra. Kép:

2. lépés

A megjelenő ablakban kattints a Moderációs kérés küldése gombra. Kép:

Végeredmény

Ekkor az alábbi üzenetet fogod látni:


Evvel tulajdonképpen végeztél is. Innentől kezdve az oldal szerkesztősége el fogja bírálni a kérelmedet, és amennyiben szükségesnek látják, eltávolítják a megjegyzést. Ha egy kommentet nem távolítunk el, az azét van mert nem értünk egyet a jelentéssel, és hiába jelentitek még 25-ször, akkor sem fogjuk eltávolítani. Egy kommentet elég egyszer jelenteni, attól hogy többször jelentitek, a véleményünk nem változik meg, és nem is fogjuk hamarabb elbírálni. Ezt az eszközt mindenki használja körültekintően! További jó olvasgatást, és tegyünk közösen a tiszta és rendben tartott blogért!


Ne maradj le semmiről!

Ajánlott bejegyzések

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

A hozzászólásokra vonatkozó szabályzat itt olvasható.

A bejegyzés eredeti verzióját megtalálod az Edemmester Gamer Blogon az alábbi linken:



A bejegyzés nyomtatott formában való birtoklása nem jogosít fel annak sajátodként való feltüntetésére, vagy avval való visszaélésre.