Címkék listája

Az egyezségek veszélye - A PierceTheHeaven és a LoL Hungary

Nem szeretek az ilyen jellegű, hogy is fogalmazzam... nézeteltérésekben, vitákban állást foglalni, azonban mindenképpen említésre méltónak találtam a League of Legends Hungary mai cikkét, amely a PierceTheHeaven üggyel foglalkozik.

Ahogy telnek a napok, újra és újra megbizonyosodhatunk arról, hogy vannak olyan emberek, akik próbálják betartani a szavukat, és küzdeni azért amit alkotnak, és vannak olyan emberek, akik képtelenek bárkivel együttműködni, és mindent csak maguknak akarnak. Az egyezség szép szó, de mindenképpen meg kell jegyezni, hogy van veszélye. Hogy a LoLhu szerkesztői tanultak az esetből, abban egészen biztos vagyok, és ezzel a bejegyzéssel mindössze szeretném felhívni mindenkinek a figyelmét, hogy csak ésszel kössetek megállapodást bárkivel. Gondoljatok arra, hogy mi van akkor, ha valaki esetleg megszegi a szavát.

Ne maradj le semmiről!

Ajánlott bejegyzések

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

A hozzászólásokra vonatkozó szabályzat itt olvasható.

A bejegyzés eredeti verzióját megtalálod az Edemmester Gamer Blogon az alábbi linken:A bejegyzés nyomtatott formában való birtoklása nem jogosít fel annak sajátodként való feltüntetésére, vagy avval való visszaélésre.