Címkék listája

Köszönet az 5000 oldalmegjelenésért

Bizony eljött ez a pillanat is. Itt az ideje hogy megköszönjem mindenkinek aki olvassa a blogot, aki használja valamelyik modulunkat, igénybe veszi valamelyik szolgáltatásunkat, stb. Most következzék egy rövid összegzés arról, hogy mik várhatók a közeljövőben.

Célunk természetesen az, hogy a blogon egyre több érdekes bejegyzés kerüljön közzétételre, valamint szeretnénk minél nagyobb olvasottságot elérni. A jövőben bejegyzések egyre bővülő tárházával szeretnénk szolgálni mindenkinek. A játékoktól kezdve, az interneten keresztül egészen a blogolásig. Az olvasottság tekintetében természetesen vannak konkrét céljaink is, ezekről ITT olvashattok. (a célokat mutató oldal valószínűleg mobil eszközön nem érhető el) A mai napon is várható még más jellegű bejegyzés is, várjatok türelemmel. A szerkesztőség nevében köszönjük az olvasottságot!


Ne maradj le semmiről!

Ajánlott bejegyzések

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

A hozzászólásokra vonatkozó szabályzat itt olvasható.

A bejegyzés eredeti verzióját megtalálod az Edemmester Gamer Blogon az alábbi linken:A bejegyzés nyomtatott formában való birtoklása nem jogosít fel annak sajátodként való feltüntetésére, vagy avval való visszaélésre.