Címkék listája

A különdíjas véleményezése

Eljött az ideje annak is, hogy kifejtsük a véleményünket arról a blogról, amit a szerkesztőség a legjobbnak ítélt a nevezettek közül. Megpróbálok elfogultság nélkül, teljesen nyersen nyilatkozni az oldalról, majd kiderül hogy ez mennyire fog összejönni.

Ismételten először a külsőről fogok szólni pár szót, ugyanis ez az ami először a szemem elé tárult. Nem rossz. Egészen összepasszolnak a színek, de azért persze itt is vannak észrevételek. Felül a vízszintes navigáción azok a vonalak például szerintem lehetnének sokkal halványabbak. A loopolt háttér kicsit fura, de igazából nem zavaró. Ami érdekes még, hogy a betűk végig kiskapitálisak.Lehet hogy rontják az olvashatóságot.

Most viszont ideje áttérni a tartalmi részre. Látom hogy van bevezetés, levezetés, és Call to action! is. Ezt kifejezetten előnyösnek tartom, igényességre utal. A szövegezés nem rossz. Úgy látom néhol hogy van még hová fejlődni, de nem rossz. Azt tudnám még javasolni esetleg a szerzőnek, hogy gondolkodjon el kicsit olvasói szemmel. Néhol nincs bennem az az életérzés, hogy tele vagyok izgalommal, és alig várom a következő részt. Vannak helyek ahol én érzem ezt, vannak helyek ahol viszont nem. Jó úton halad szerintem a történetírással, de néhol a nap végére még be lehetne illeszteni valami váratlan fordulatot. Ennek ellenére nekem tetszik a munkád.

Ennek a webhelynek az írójával is felvettem a kapcsolatot régebben e-mailben a véleményemmel. Azt láttam, hogy a hozzáállása rendben van, és látszott hogy igényes munkát szeretne kiadni a kezedből, és tetszik az, hogy törekszik a minőségre.

Még végül az tűnt fel a blog nézegetése közben, hogy kitehetnél egy új szavazást, mert úgy rémlik hogy a kint levő már elég régen lezárult. Persze ez csak egy személyes gondolat, és lassan nekem is ki kellene tennem az újat, csak nem tudom még hogy mit, de ez nem is igazán tartozik ide.

A szerkesztőségünk tehát ilyen véleménnyel van a Viki's life blogot illetően. Ha esetleg ti mást gondoltok, akkor a blog vendégkönyvében, vagy itt alul kommentben jelezhetitek nekünk.

Ne maradj le semmiről!

Ajánlott bejegyzések

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

A hozzászólásokra vonatkozó szabályzat itt olvasható.

A bejegyzés eredeti verzióját megtalálod az Edemmester Gamer Blogon az alábbi linken:



A bejegyzés nyomtatott formában való birtoklása nem jogosít fel annak sajátodként való feltüntetésére, vagy avval való visszaélésre.