Címkék listája

Egy kis random véleményezgetés

Igen, ma is felmentem gyakori kérdésekre. A közelmúltból kiválasztottam 3 darab olyan kérdést, amikbe blog volt linkelve, mondván vetek rájuk egy pillantást. Az eredmény nem lett valami szép, BÁR akadnak próbálkozások. Itt az ideje hogy véleményezzük őket.



#1. Filmelemzések kritikája

Amikor először meglátogattam a blogot, az első ami a szembe jött velem, az a címkép volt. Ehhez a háttérszínhez nagyon nem illik. Mármint tényleg nagyon nem. Barnás háttér, rajta fehér alapú címkép, aminek a szélessége sem egyezik meg az oldaléval... Ez eléggé gázos hatást kelt így. A bejegyzések kinézete és formátuma nem is hasonlít sok esetben, a betűtípusok össze-vissza, hol van cím, hol nincs. Ilyen hozzáállással és kinézettel akarnak emberek igényesnek látszó munkát kiadni a kezükből? Nem szeretném nyersen szidni az egyik blogot sem, mert ahogy az összesben, úgy ebben is van számtalan jó dolog. A címkéket is sok helyen rosszul használod, és bizony látom, hogy olyan tartalmak is vannak, amiket csak egyszerűen bemásoltál más webhelyekről. Tartalmilag azok a részei a blognak, amiket feltételezem hogy te írtál, egész jók, de ilyen designnal és lopott anyagtöredékekkel szerintem egy ember ne akarjon igényesnek tűnni, és híressé válni. Remélem hogy majd idővel rendbe hozod a blogot, akkor akár valami egész jó dolog is kisülhet belőle.

#2. Dia blogja kritikája

Hát, első ránézésre eléggé gány. Egy össze paintezett, designhoz nem illő fejléckép az, amit először meglátok. A kép nem is oldalszélességű, és ráadásul a színvilága sem passzol. Azért még paintben is lehet ennél jelentősen igényesebb címképeket is csinálni. Oldalsávok. Őőőő... Ugye ezt te sem gondolod komolyan? Próbálj legközelebb akkora képeket összelopkodni, amekkora az oldalsávod, mert ez hogy is néz ki így? Zavarosan. Nem is kicsit. És hogy is néznek ki azok a bejegyzések? Egy igényes blogon egyformák. Nincsenek random formázások, fehér alapon világosszürke szöveg meg főleg. Ez ismét egy teljesen igénytelenül kinéző valami. Pedig a tartalom nem olyan gáz... néhol egész jó. Szóval remélem, hogy rendbe rakod valamikor ezeket a designbeli dolgokat, akkor akár valami egész jó dolog is kisülhet belőle.

#3. My life kritikája

Őőőő... Miii???? Felmegyek éééss... Hol a cím? Ja az érdeklődés hiányában elmaradt? Jaaa... És az a mini kép ott címfotó akart lenni? És mi az a másik kis kép ott fölül? Ezt én komolyan nem értem. Mit keres az ott? Hogy kerül oda? Mi van? Na jó, mennyünk lejjebb. Hogy néz ki ez az oldalsáv? Mi akar ez lenni? A tartalom annyira nem gáz. Szerintem még azért van mit tanulnod, de nem jársz annyira rossz úton. De miért van egy bejegyzésben több különböző betűtípus? Erre a kérdésre a választ talán te sem tudod megmondani. És miért van kint egy bejegyzés kétszer egymás alatt? Nem, szerintem ez sincs rendjén. Remélem, hogy idővel rendbe fogod tenni ezeket a hibákat, akkor mér egész jó dolgok is kisülhetnek belőle. HA viszont igényesnek szeretnél tűnni, akkor ahhoz bizony te is kellesz!

Összegzés

Talán ezért járnak ők a gyakori kérdéseken? Mert az igénytelenségük miatt nem olvassák? Vagy csak simán kezdők és vélemény kell nekik? Nagyon remélem, hogy nem dicsekedni szerettek volna a munkájukkal. Lehet hogy majd később is rájuk nézek, ezek a kritikák a mai állapotról készültek. Remélem rendbe hozzák a hibáikat.

Ne maradj le semmiről!

Ajánlott bejegyzések

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

A hozzászólásokra vonatkozó szabályzat itt olvasható.

A bejegyzés eredeti verzióját megtalálod az Edemmester Gamer Blogon az alábbi linken:



A bejegyzés nyomtatott formában való birtoklása nem jogosít fel annak sajátodként való feltüntetésére, vagy avval való visszaélésre.