Címkék listája

Offline week

Szeretnéd megtudni, hogy milyen érzés egy hetet eltölteni internet nélkül? Csatlakozz hozzánk március 24 és 30 között, és éld át te is a valódi szabadságot! Lentebb minden részletet megtalálsz!

A szabály egyszerű: NE használj semmilyen formában internetet az esemény hetén. Kapcsold ki a mobilnetedet, kapcsold ki a wifit a telefonodon és a laptopodon, húzd ki bátran a LAN kábelt a gépedből, csak egy hétre! Tapasztaljuk meg együtt, hogy milyen érzés mindezt megélni! Az esemény ELŐTT és UTÁN itt az Offline week falán megoszthatjátok egymással az élményeiteket, tapasztalataitokat.

Minden vállalkozó szelleműt várunk! Csatlakozz bátran TE is, és hívd meg az ismerőseidet is! Már ??? ember jelezte, hogy velünk tart, valamint ??? további ember mondta azt hogy talán. Tarts velünk TE is!

További információkért KATTINTS IDE!Ne maradj le semmiről!

Ajánlott bejegyzések

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

A hozzászólásokra vonatkozó szabályzat itt olvasható.

A bejegyzés eredeti verzióját megtalálod az Edemmester Gamer Blogon az alábbi linken:A bejegyzés nyomtatott formában való birtoklása nem jogosít fel annak sajátodként való feltüntetésére, vagy avval való visszaélésre.