Címkék listája

Húsvéti tojásfestő verseny

Mint tudjuk, közeleg a húsvét, és úgy döntöttünk, hogy ideje kicsit ráhangolódni. Online tojásfestő versenyre hívunk titeket! A határidők és az egyéb infók lentebb! ;)



Nevezés menete

Nevezni IDE KATTINTVA tudok. Miután megfestettétek és neveztétek a tojást, az azonnal megjelenik a nevezettek között, és máris lehet gyűjteni rá a szavazatokat. Nevezésre április 17. 24:00-ig van lehetőség. Egy mailcímmel korlátlan nevezés leadható.

Értékelés

IDE KATTINTVA megnézhetitek a nevezett tojásokat. Ha egy képre ráklikkeltek, megjelennek a további információk, és a rajzt alatt tudtok szavazni. Hogy ki hány szavazatot kapott, azt néha meg fogjuk osztani a facebook oldalunkon, de alapvetően nem fog megjelenni. Egy email címmel 1 szavazatot adhattok le. A versenynek két nyertese lesz, az egyik a szerkesztőségünk által választott, a másik pedig a szavazatok alapján. Szavazni április 19. 24:00-ig lehet.

Eredmények

Természetesen a nyertesekről egy bejegyzés formájában tájékoztatni fogunk titeket, valamint a két nyertes rajza felhasználásra kerül a blog húsvét után kikerülő fejlécképén. Sok sikert mindenkinek! A nevezésről természetesen videó is készül majd! :)

Osszátok meg a tojásotok linkjét bátran, és gyűjtsétek Ti is a szavazatokat!

Ne maradj le semmiről!

Ajánlott bejegyzések

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

A hozzászólásokra vonatkozó szabályzat itt olvasható.

A bejegyzés eredeti verzióját megtalálod az Edemmester Gamer Blogon az alábbi linken:



A bejegyzés nyomtatott formában való birtoklása nem jogosít fel annak sajátodként való feltüntetésére, vagy avval való visszaélésre.