Címkék listája

Megjött a mentés a facebookon!

Szeretnél egy facebook oldalt átböngészni, de most nincs rá időd? Mostantól nem probléma! Már bevezetés alatt áll a facebook mentés funkciója, néhányan már meg is kapták. Ez arra hivatott, hogy ha találtunk valami érdekeset, akkor azt egy kattintással elmenthetjük magunknak, és később a mentet elemeket átböngészhetjük.

Mire jó ez a szolgáltatás?

Ha sokszor böngészed a facebookot mobilról, akkor ez sokat segíthet neked. Megeshet, hogy egyes funkciókat nehézkes telefonról használni, vagy csak nem szeretnénk egy 30 soros posztot végigolvasni a kis kijelzőn. Ekkor hasznos lehet a pár kattintásos mentési lehetőség, ami természetesen minden platformon elérhető.

Kategorizálhatjuk a mentett elemeket?

Erre egyenlőre nem találtam lehetőséget, mindössze a rendszer által nyújtott alapvető kategorizálást, a facebook ugyanis külön fülekre teszi az oldalakat, helyeket, könyveket, stb.

Ki láthatja a mentett elemeket?

Csak mi, senki más. Ez így a logikus, és így is van, és persze bármikor törölhetjük is a mentett tartalmakat, mindössze egy kattintással. A dolog tehát elég kézenfekvőnek tűnik. Szerintem ez egy hasznos funkciónak ígérkezik, ha teheted, akkor próbáld ki, amint számodra is elérhetővé válik. (én már tudom használni)


Ne maradj le semmiről!

Ajánlott bejegyzések

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

A hozzászólásokra vonatkozó szabályzat itt olvasható.

A bejegyzés eredeti verzióját megtalálod az Edemmester Gamer Blogon az alábbi linken:



A bejegyzés nyomtatott formában való birtoklása nem jogosít fel annak sajátodként való feltüntetésére, vagy avval való visszaélésre.