Címkék listája

Szabaduljunk meg a kényszerlájkos oldalaktól!

A facebook hírfolyam még mindig tele van szeméttel. Bár a LikeUnlock már több mint egy éve útjára indult, azonban 3.1-es frissítéssel most hasznosabb, mint valaha! Ismerd meg, használd, és tudj meg többet róla!

Ha szeretnéd megismerni hogy mire is való, mit is csinál, és hogyan tudod használni, akkor a kicsivel lentebb fellelhető kis prezentáció a segítségedre lesz, ez minden információt tartalmaz amit tudniuk kell a régi és az új felhasználóinknak egyaránt.

Működése


Rólunk mondták...

"A Like Unlock egyike az interneten elérhető, de kevés számban található HASZNOS scripteknek. Amióta megismertem, napi szintem használom, ennek eredménye az, hogy rengeteg "Lájkkal" lezárt oldalt tudtam megnézni, és tartalmának függvényében lájkolni; amennyiben tényleg tetszett az adott cikk/kép/vicc/stb. (Ha hasonlítanom kéne hasznosság szerint valamihez, csak az AdBlockhoz tudnám, ezt is megérné anyagiakban támogatni.)"

Tervek a jövőre

3.2: a feloldás sikerességét jelző ablakokat módosítani fogjuk, hogy kényelmesebb legyen a szkript használata.


Ne maradj le semmiről!

Ajánlott bejegyzések

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

A hozzászólásokra vonatkozó szabályzat itt olvasható.

A bejegyzés eredeti verzióját megtalálod az Edemmester Gamer Blogon az alábbi linken:



A bejegyzés nyomtatott formában való birtoklása nem jogosít fel annak sajátodként való feltüntetésére, vagy avval való visszaélésre.