Címkék listája

Boldog karácsonyt 3.0

Már megint karácsony volna? Igen! Ráadásul blogunk életében már harmadszor. Ezen 285. bejegyzésünk alkalmával szeretnék a szerkesztőségünk nevében boldog karácsonyt és kellemes ünnepeket kívánni minden kedves olvasónknak.

Az elmúlt egy év sem telt azért tétlenül, igyekeztünk minél aktívabbak lenni, ahogy statisztikáink szerint Ti is. Szinte hihetetlen, de április óta majdnem 2500 alkalommal használtátok a LikeUnlockot, és több mint 2000 alkalommal sikerült is megjelenítenünk amit kértetek, amikor mégsem, akkor pedig több mint 40 linket küldtetek be nekünk, és ezek nagyját már fel is dolgoztuk. Ha csak a befejezett hónapokat nézzük (hisz ugye decemberből még hátra van egy csomó), akkor is látható, hogy a sikeres feloldások száma eléggé megugrott mostanában, és ez örömmel tölt el bennünket.

Hogy mi is megkönnyítsük kicsit a dolgotokat, már zárt körben BÉTA teszteljük a LikeUnlock bővítményt Chromehoz, ha minden rendben lesz, akkor a közeljövőben felkerülhet a Chrome Webáruházba, ahonnan ingyenese elérhető lesz mindenki számára, így már kattintgatnotok sem kell majd, mindent azonnal megmutatunk. :) Várhatóan a webáruházban nagyjából így fogunk feltűnni... majd a közeljövőben... (ez még csak preview) Addigis türelem :)


Mégegyszer boldog karácsonyt és kellemes ünnepeket kívánunk! Ha szeretnétek ti is pár szóban kellemes ünnepeket kívánni nekünk vagy egymásnak, akkor pedig használjátok bátran a komment szekciót!

Ne maradj le semmiről!

Ajánlott bejegyzések

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

A hozzászólásokra vonatkozó szabályzat itt olvasható.

A bejegyzés eredeti verzióját megtalálod az Edemmester Gamer Blogon az alábbi linken:



A bejegyzés nyomtatott formában való birtoklása nem jogosít fel annak sajátodként való feltüntetésére, vagy avval való visszaélésre.