Címkék listája

Levél egy papíron...

Van annak is egy varázsa, amikor az ember a gondolatait nem a facebookra pötyögi be, hanem elővesz egy (egy? mire elég egy? inkább több...) lapot és egy tollat, majd nekiáll leírni amit mondani szeretne. Hogy ez hogy ér célba, egy évfolyamtársnőnk kézbesíti, esetleg mi magunk, vagy postára adjuk, az tulajdonképp az érzés szempontjából már mindegy is.


Egészen más érzés valamit egy papírra leírni, mint egy gép billentyűzetén legépelni, ezt remélhetőleg már mindenki tapasztalta, azonban vannak azért persze egyéb előnyei is. Egyrészt a papír alapú levelezéssel jól kiszűrhető egy csomó levélszemét, másrészt pedig a "beérkező üzenetek" könnyedén archiválhatóak, és elérjük őket áramszünetben is, csak a fiókunkig kell elballagni, a legfontosabb érzés azonban mégis egyértelműen az érzés, sőt, talán inkább a "levél kapás" érzése, amikor az ember a kezébe kap egy lapot vagy egy borítékot, kibontja, majd sorról sorra elolvassa, és látszódik rajta, hogy ezekkel a sorokkal a másik tényleg foglalkozott. Látszik, hogy időt fektetett bele, látszik, hogy valóban nekem készült, és sokszor a hangneme is kicsit más. Ti szoktatok papíron levelet írni? Milyen érzés fog el közben titeket?

Ne maradj le semmiről!

Ajánlott bejegyzések

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

A hozzászólásokra vonatkozó szabályzat itt olvasható.

A bejegyzés eredeti verzióját megtalálod az Edemmester Gamer Blogon az alábbi linken:



A bejegyzés nyomtatott formában való birtoklása nem jogosít fel annak sajátodként való feltüntetésére, vagy avval való visszaélésre.