Címkék listája

3 éve és 300 poszt óta veletek, avagy terveink a jövőre nézve

Elérkeztünk a 300. bejegyzésünkhöz, és pont ugyanezen a napon vagyunk köztetek a harmadik éve. Ideje tehát hogy köszönetet mondjunk, és írjunk pár sort a jövőre vonatkozó terveinkről... mert vannak. Meg... egy szomorú hírt is hozunk nektek mára, de néha a fejlődés áldozatokat követel.

Először szeretnénk megköszönni a kedves olvasóinknak hogy még mindig itt vagytok, és változatlan lelkesedéssel olvassátok a posztjainkat, illetve nézitek a videóinkat. Amikor a blog létrejött, nem hittem volna hogy megéljük ezt a kort, ezért is tölt most el különösen jó érzéssel ez a pillanat.

Búcsú egy csoporttól...

Már több mint egy éve hogy megalapítottam a Magyar Blogger Ifjúságot avval a céllal, hogy kialakítsunk egy jól működő közösséget, amelynek tagjai támogatják egymást, képesek összefogni közös célokért, odafigyelnek egymás munkájára, őszintén véleményezik a másikat, stb. Szomorúan tapasztalom, hogy a csoportunknak még ha létszáma növekedett is, de nem az aminek indult. Nekem is nehéz kimondanom ezeket a szavakat, de mivel a csoport nem tudta célját teljesíteni, így be kell jelentenem, hogy a Magyar Blogger Ifjúság csoport megszűnik. A honlapon található leírások továbbra is elérhetőek maradnak, ha esetleg valahonnan mutatnak rájuk linkek, így azokat továbbra is bátran mutogathatjátok, de a honlapra valószínűleg már csak egy búcsúlevél kerül majd ki. Köszönöm azoknak, akik megpróbáltak tenni a közösségért. Talán majd később megpróbáljuk ezt újra. Más szabályokkal, máshogy, más elvekkel, esetleg más név alatt. Ki tudja. Talán nem is olyan soká. De ennek így nincs értelme.

LikeUnlock

Valószínűleg külső szemlélők számára úgy tűnik, hogy a fejlesztések megálltak. Ez nincs így. A színfalak mögött továbbra is szorgosan ügyködünk, és ennek eredményét a tervek szerint 15.-e környékén egy MANUÁLIS frissítés formájában meg is tapasztalhatjátok, addig pedig kitartás, már nincs is olyan messze :)

Zöld Szoba

Több projekten dolgozunk, melyek a jövőben útjukra indulnak. Ezek egyike a zöld szoba névre hallgató honlap, melynek pontos tartalmát egyelőre a fantáziátokra bízom, itt az ideje hogy gondolkodjatok, hogy vajon miben is mesterkedhetünk. Majd kiderül :) 

Egy dolog miatt nem kell aggódni: a blog nem szűnik meg, sőt, a következő évben próbálunk az eddiginél is színesebb tartalmakat gyártani, mind szöveges, mind pedig videóanyagok formájában, és reméljük, hogy újabb 365 nap múlva is itt lesztek a következő ilyen bejegyzésünknél :) Ha bármilyen kérésetek, kérésetek, ötletetek van, hogy szerintetek miről kellene még írnunk, mit kéne még említenünk, esetleg milyen projekteken kellene dolgoznunk, akkor pedig jelezzétek bátran, erre valóak a kommentek ;)

Üdv.: a szerkesztőség

Ne maradj le semmiről!

Ajánlott bejegyzések

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

A hozzászólásokra vonatkozó szabályzat itt olvasható.

A bejegyzés eredeti verzióját megtalálod az Edemmester Gamer Blogon az alábbi linken:



A bejegyzés nyomtatott formában való birtoklása nem jogosít fel annak sajátodként való feltüntetésére, vagy avval való visszaélésre.