Címkék listája

Bolondok napja

Bizony idén is eljött az április elseje, a bolondok napja. Remélem mindannyian kihasználtátok ezt a napot arra, hogy valami igazán kreatívat alkossatok. Mi is bolondosat alkottunk!

Persze ez az egész sokkal érdekesebb lenne, ha kamerán tudnánk figyelni a szenvedő olvasóinkat, de azért mindent mi sem tehetünk meg. Szerintem egyébként idővel megszokható ez a szövegirány, csak rá kell állnia kicsit az agyunknak. A gyengék persze el is forgathatják a kijelzőt.

Mint ez a bejegyzés is mutatja, az Offline week véget ért. Túléltük! Nem is volt egyébként olyan rossz, de erről majd egy másik bejegyzésben szólok pár szót. A másik téma amiről még írni kellene az a 4-es metró, azonban még azt sem teszteltem szóval még az a tartalom is későbbre marad.

Ez most csak egy rövid bejegyzés volt, ha végigverekedted rajta magad, akkor dobj bátran egy kommentet (fejjel fölfelé lehetőleg :D ), vagy oszd meg velünk hogy mivel töltötted TE a bolondok napját!

Ajánlott bejegyzések

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

A hozzászólásokra vonatkozó szabályzat itt olvasható.

A bejegyzés eredeti verzióját megtalálod az Edemmester Gamer Blogon az alábbi linken:



A bejegyzés nyomtatott formában való birtoklása nem jogosít fel annak sajátodként való feltüntetésére, vagy avval való visszaélésre.