Címkék listája

Könyvajánló: Gift (Andrea J. Buchanan)

Megérkezett blogunk második könyvajánlója, amelyben Andrea J. Buchanan Gift című könyvéről írok majd nektek pár szót. Mielőtt komolyabban belemerülnénk a dologba, tisztáznom kell, hogy ezt csak azok fogják tudni elolvasni, akik rendelkeznek bizonyos szintű angol nyelvtudással, ugyanis tudtommal csak angolul érhető el.



Alapvetően egy ifjúsági könyvnek mondanám, de tulajdonképp bármelyik korosztálynak a figyelmébe merem ajánlani, szerintem kifejezetten remekre sikerült.

Tartalom

A könyv a középiskolás Daisy nevű lány életéről szól, aki rendelkezik egy titkos erővel, egy ajándékkal az élettől, amelyről csak a legobb barátnője tud. Egy napon a főszereplő megpróbál segíteni egy rejtélyes osztálytársának, azonban ekkor váratlan felfedezést tesz... Nem ő az egyetlen, aki rejteget valamiféle titkot.

Vélemény

Alapvetően meglehetősen pozitív véleménnyel vagyok a könyvről. A történetből tulajdonképp számtalan dolgot megtanulhat az ember, sok érdekes gondolatra rávilágít. Maga a szerintem meglehetősen igényes és élvezhető, elég jól megismerhetjük belőle a szereplők világát. Azok számára akik esetleg kedvelik a kicsit mágikusabb dolgokat, kifejezetten tudom ajánlani. Annyira komoly angol nyelvtudást tulajdonképp nem igényel a megértése, tehát ez ne riasszon vissza senkit attól, hogy beleolvasson. Ha felkeltette az érdeklődésedet, ide kattintva tudhatsz meg róla többet.

További tartalmak

Ez több mint egy könyv, és talán ez teszi ennyire vonzóvá a mai fiatalság számára. A történethez egy minecraft pálya, valamint néhány zeneszám és videó is készült, amelyeket az alábbi honlapon érhettek el: http://www.openyourgift.com/

Adatlap és beszerzés

Hossza: kb. 340 oldal
Író(k): Andrea J. Buchanan
Beszerzés: erre vonatkozó információk: http://www.openyourgift.com/
Nyelv: ANGOL

Ne maradj le semmiről!

Ajánlott bejegyzések

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

A hozzászólásokra vonatkozó szabályzat itt olvasható.

A bejegyzés eredeti verzióját megtalálod az Edemmester Gamer Blogon az alábbi linken:



A bejegyzés nyomtatott formában való birtoklása nem jogosít fel annak sajátodként való feltüntetésére, vagy avval való visszaélésre.