Címkék listája

Véleményezést is vállalunk!

Igen, erről régebben már volt egy bejegyzés, azonban mivel a rendszer kicsit módosult, ezért úgy érzem ideje ismét írni róla egy posztot. A lényeg tehát: blogkritika írást is vállalunk. A kritika kérésének menete változatlan, azonban a tartalma enyhén módosult.


Miket tartalmaz egy kritika

 - Elkészítünk és itt a blogon közzéteszünk egy kritikát a blogodról, ami az alábbiakra terjed ki:
     - Első benyomás
     - Kinézet
     - Tartalom
     - Használhatóság
     - Hozzáállás
 - A blogot ezen szempontok szerint megvizsgáljuk, javaslatot teszünk az esetleges javításokra, stb. mind ezt szöveges formában
 - A blogot a korábban közzétett 5 kategóriát és 44 szempontot tartalmazó értékelési rendszerünk szerint 0-tól 80 pontig értékeljük
 - A pontokból kialakuló összpontszám alapján e-mailben kapsz egy-egy linket, amik segítségével kiteheted a blogodra a tőlünk kapott kritikád eredményét egy kis embléma formájában.
 - Ha a kritika elkészült, arról emailben is értesítünk.
 - Ha segítségre van szükséged egy általunk adott tipp megvalósításához, akkor emailben megpróbálunk segíteni neked.
 - Kapsz az általunk írt kritika alapján egy minősítést, amit akár meg is jeleníthetsz a blogodon.

Kik kérhetnek kritikát?

Bármelyik blog tulajdonosa kérhet kritikát a saját blogjáról, a témájától függetlenül. Szívesen látunk itt akár folytatásos történeteket, akár nyílt netes naplókat, akár játékokkal foglalkozó, akár kritikákkal foglalkozó blogokat is, egy szóval bármit.

Hogyan lehet kritikát kérni?

Kritikát az alábbi űrlapon kérhettek. A kért véleményezés MAXIMUM két héten belül, de általában másnap, vagy akár még a beküldés napján közzétételre kerül. Ha tehát szeretnél kritikát kérni, akkor azt itt teheted meg:


Ne maradj le semmiről!

Ajánlott bejegyzések

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

A hozzászólásokra vonatkozó szabályzat itt olvasható.

A bejegyzés eredeti verzióját megtalálod az Edemmester Gamer Blogon az alábbi linken:



A bejegyzés nyomtatott formában való birtoklása nem jogosít fel annak sajátodként való feltüntetésére, vagy avval való visszaélésre.