Címkék listája

Minecraft: Illegal stance?

A mai napon felkerült egy kérdés a facebook oldalunkra, erre kívánok választ adni ezzel a bejegyzéssel. Bár nem sok reakció érkezett, egészen pontosan 0, ennek ellenére a választ mégis megérdemlitek, hisz ez egy eléggé érdekes kérdés volt, azt meg kell hagyni.


A kérdésünkre a válasz tehát IGEN, létezik ilyen hiba a minecraftban. Előidézni egyszerű, mindössze bizonyos (meglehetősen nagy) koordinátákon kívül eső területekre kell teleportálnunk vagy jutnunk, és máris megkapjuk ezt. Ha egyszer így kidobott minket a játék, akkor a világ újbóli betöltésekor ismét azonnal ezt az üzenetet kapjuk. A játék ráadásul a Connection Lost hibatípusból adódóan azt gondolja, hogy multiplayerben történt a hiba, így ha a Back to title screen gombra kattintunk, akkor a multiplayer szerverlistára dob minket vissza a játék. A hibaüzenet tudtommal se magyarra, se németre nincs lefordítva, így feltételezem egyéb nyelvekre sem, valószínűleg minden nyelven ezt írja ki. Röviden és tömören tehát ez a hibaüzenet létezik, és előidézhető külső programok használata nélkül, simán a /tp paranccsal.

Holnap is lesz kérdés, bár nem minecraft témájú. Nem szeretnél lemaradni róla? Likeolj minket a facebookon! Ezt felül a navigációs sávon, vagy a Közösség oldalon megteheted akár most!

Ne maradj le semmiről!

Ajánlott bejegyzések

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

A hozzászólásokra vonatkozó szabályzat itt olvasható.

A bejegyzés eredeti verzióját megtalálod az Edemmester Gamer Blogon az alábbi linken:



A bejegyzés nyomtatott formában való birtoklása nem jogosít fel annak sajátodként való feltüntetésére, vagy avval való visszaélésre.