Címkék listája

Minden amit az iZone plug-inról egy játékosnak tudni kell - 1. rész

Íme egy kis információ az iZone plug-in használatáról a játékosoknak.
Az iZone plug-in, amelyet sokan tévesen zmodnak hívnak, területek levédésére szolgál, csakúgy mint a residence. Sokban hasonlít a két plug-in, bár az iZone talán kicsit kevesebbet tud. 

Az alapok:
A terület kijelöléséhez általában faásót kell használni, ezzel kijelölni a 2 sarkát a területnek, és ez után védhetjük le azt.

A parancsok:
(előfordulhat, hogy egyes szervereken egyes parancsok le vannak tiltva)
 - /zmod create [teruletnev] - Létrehoz egy területet, levédve a felhasználónak.
 - /zmod delete [teruletnev] - Kitörli az adott nevű területet (azaz mostantól nem lesz levédve)
 - /zomd allow [teruletnev] [jatekos] - Engedélyezi [jatekos] felhasználónak hogy építsen / romboljon / módosítson a [teruletnev] területen.
 - /zmod disallow [teruletnev] [jatekos] - Visszavonja [jatekos] engedélyeit a [teruletnev] területről, azaz ő mostantól ismét nem tud építeni / rombolni / módosítani a területeken.
 - /zmod who [teruletnev] - Kilistázza hogy kiknek van engedélyük a területen való építéshez / módosításhoz / építéshez
 - /zmod list - kilistázza a birtokolt területeket
 - /zmod flag [teruletnev] [flag] - Módosítja a [teruletnev] terület [flag] tulajdonságát. A lehetséges [flag]-ekről majd a posz következő részében írok.

Ebben a plug-inban ezeket az alapvető parancsokat érdemes tudni, viszont megeshet hogy valamelyik szerveren át vannak nevezve egyes parancsok, vagy le vannak tiltva a játékosoknak, ez változó. Ennek ellenére próbálkozni lehet nem-de? ;) Jó levédést és jó szórakozást!

Ajánlott bejegyzések

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

A hozzászólásokra vonatkozó szabályzat itt olvasható.

A bejegyzés eredeti verzióját megtalálod az Edemmester Gamer Blogon az alábbi linken:A bejegyzés nyomtatott formában való birtoklása nem jogosít fel annak sajátodként való feltüntetésére, vagy avval való visszaélésre.