Címkék listája

Snapshotról snapshotra, avagy merre is halad a minecraft

A minecraft snapshotjai azaz próbaverziói hetente sorra kerülnek ki. Azonban merre is halad most pontosan a fejlesztés? Erről írom le a véleményemet ebben a posztban.

Az igazság az hogy elnézve az egyre újabb snapshot-okat, azt kellett tapasztalnom, hogy egyre inkább kezdődik multiplayer központúvá eltolódni a fejlesztés. Bekerült ugye a scoreboard. Ez mindenképpen egy nagyon hasznos dolog. Ezen felül ugye az ehhez tartozó csapatok is bekerülnek. Ez egyértelműen adna egy célt a fejlesztésnek. Viszont itt jönnek a meglepőbb dolgok. A Mojangnak ugyanis nem tudom hogy honnan jött az ötlete, hogy körülbelül egyszerre forradalmasítsák a redstonet, és ezen felül jönnek ezek a team cuccok. Mármint ez tényleg nem probléma, ami tényleg érdekes az az hogy így is eléggé sok bug szokott lenni az éles verziókban, és ezeket nem győzik javítani. Vajon mi lesz akkor most? Na mindegy, reméljük hogy sikerül eléggé bugmentesen megoldaniuk a dolgot. Kitudja. Csak valahogy a minecraft kezdi elveszíteni az eredeti hangulatát, és kezd teljesen megváltozni. Először volt ez a survival dolog, aztán eltolták kicsit a harc és az adventure felé, most pedig a gépesítés és a multiplayer. De ugye a minecraft mindig újat nyújt. Lényeg a lényeg hogy ahogy minden, úgy a minecraft is változik. De bármi is legyen, jó szórakozást mindenkinek!

Ajánlott bejegyzések

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

A hozzászólásokra vonatkozó szabályzat itt olvasható.

A bejegyzés eredeti verzióját megtalálod az Edemmester Gamer Blogon az alábbi linken:



A bejegyzés nyomtatott formában való birtoklása nem jogosít fel annak sajátodként való feltüntetésére, vagy avval való visszaélésre.